Aluška Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Jak jsem už psala, nakonec to asi vyhraje činčila, takže bych potřebovala poradit s výběrem jména, něco už mám vymyšlené, ale ráda si přečtu i vaše návrhy. Bude to nejspíš mužskej . [upravil dne 27/2/06 Aluška] Citovat
Hics Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Moje se menovala Lizetka... Ale byla to samo ženská... pro chlapa nevim... třá Fransôa..., ne Homer (Simpsom) aneboooo..... سچڱڍڏ ڥٶڞڽۂې takövý krásný méno co? :D:D Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: komisar FERDA:papa Já už jednoho Ferdu doma mám , je to můj mazel křeček syrský. Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: ZILA a co ZILA :myslim:myslim :D, že by?? Citovat
aka Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Alusko, vidis, kolik tu mas adeptu na post zviratko do kancelare:P:D Citovat
Medvěd Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 A co třeba Dodík????? (že by sis je třeba nepletla, když se budou oba dva Tví oblíbenci jmenovat stejně. Kámoš podobně řeší své vztahy a nemá problém - každá je prostě Radka) Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Já navrhoval Huga nebo Anastáziuse a to jste měli vidět ten pohled na mě vržený . Málem jsem ji měl . :D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd A co třeba Dodík????? (že by sis je třeba nepletla, když se budou oba dva Tví oblíbenci jmenovat stejně. Kámoš podobně řeší své vztahy a nemá problém - každá je prostě Radka) Tak to díky. Srovnávat mě s činčilou a s papouškem. :D Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Medvěd A co třeba Dodík????? (že by sis je třeba nepletla, když se budou oba dva Tví oblíbenci jmenovat stejně. Kámoš podobně řeší své vztahy a nemá problém - každá je prostě Radka) Také řešení , měla bych opeřeného Doda, chlupatého Doda a dlouhovlasého Doda :D. Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Já navrhoval Huga nebo Anastáziuse a to jste měli vidět ten pohled na mě vržený . Málem jsem ji měl . :D To není pravda, vždy? já jsem na tebe tak hodná . Citovat
Aluška Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Původně zaslal: Petr 406 red A co třeba Beník To se mi aji líbí, je to takové roztomilé . Citovat
aka Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Já navrhoval Huga nebo Anastáziuse a to jste měli vidět ten pohled na mě vržený . Málem jsem ji měl . :D Anastazius semi moc libi, myslim ze muj braska dostane toto krasne jmeno do sve sbirky(treba tata mu ze zasady rika Breto nebo Evzene...):D Citovat
Netopýrka Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 Já bych činčilákovi říkala Piškot, a? je to stylové :D Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 27. únor 2006 Odesláno 27. únor 2006 :D:D:D A čo tak niečo slovenské!!! Trebars: Pampúšik, Guľôčka... a potom napíš, ako si DODO jazyk polámal!!! :D:D:D:D A teraz vážne: Horácius :aut:papa:super:aut:aut:papa:papa Citovat
Aluška Odesláno 27. únor 2006 Autor Odesláno 27. únor 2006 A teraz vážne: Horácius :aut:papa:super:aut:aut:papa:papa :D :D Horácius :D :D . Když to nejde zdrobňovat, to by vypadalo, že mu pořád nadávám . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.