Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

na tom je vidět, že i prodejci nejsou tak na výši, jak je prezentují reklamy v televizi :)

rozměry (i vnitřní) jsou na stránkách peugeot.cz, resp. všechna tech. data...,na to se těch poblbů v autorizáku neptej :)

:xvuljen taková perlička--měli jsme na dílně blba, co jen povoloval kola, nosil olej a díly ze skladu, neschopný cokoli samostatně opravit, prostě po revoluci dostal výpověď..., nakonec se uchytil jako TECHNIK v autor. servisu (stačilo, že byl vyučený a měl na to papír)

Odesláno
před 6 hodinami, Packy napsal:

@myomer A jakou konfiguraci jsi objednal?

objednán 130k diesel výbava allure, oranžová barva a příplatky navigace, kryyt pod motorem, otevíratelné okno, couvací kamera, dvouzona, náhradní kolo, zásuvka 230 a asi duvod mého dlouhého dodání a to nezávislé topení.

Odesláno

@Pmsgcz Tak tiše závidím :) Já to při svém štěstí vidím na polovinu září (a to slibovali polovinu července) a budu doufat, že se mi náš starý Touran nevysype na dovolené na Slovensku ...

Odesláno

Když jsme se o tom bavili tak mi řekl že jsem měl obrovské štěstí na to že měl už jednu volnou objednávku co šla upravit a hlavně na konfiguraci, tim že to byl manual 1,2 benzín tak to šlo kdyby to měl být diesel nebo automat tak je to + 3-4měsíce.

(ale řeknu vám je to nezvyk, proti staré 306 si v tom připadám jak v autobuse 😄 )

Odesláno (upraveno)
Citovat

Za státy Západní Evropy se dá považovat Itálie, Malta, Portugalsko, Řecko, San Marino, Španělsko, Vatikán, Monako a Andorra.

Nicméně Wiki je řadí mezi státy jižní Evropy. Asi je to na dlouho akademickou debatu  :) ... nicméně to nic nemění na tom, že by chlapci mohli máknout, abychom ty nový káry měli co nejdřív ;-D

Upraveno uživatelem Packy
  • O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak jo, po skoro šesti měsících od objednání (konec ledna) mám termín výroby, na konec srpna 😀 už jsem si skoro myslel, že to byl nějaký sen to auto. Long 130 EAT8.

Upraveno uživatelem Bozza

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...