Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak já si bláhově objednal vzadu 3 dělený sedadla ... a čekal jsem 7 měsíců asi hlavně s ohledem na to ... zase ale jsou ty sedačky dobrý :)

Upraveno uživatelem Packy
Odesláno

Je to 1.5 automat, není tam snad automatické parkování a přídavné topení a bezdrátové nabíjení tel. Jinak vše za 640 tis. Úplně bych zapomněl mám 7 míst a delší verzi long.

Odesláno (upraveno)

Mě to vychází 26700 €. Elektrony 16",střecha sklo,lak béžová metla,všechny asistenty,grip,zásuvka, kuřák, zimní kola plech, vyhřívaná sedadla, příplatkové čalounění, navigace +dab, paket rodina,gumové koberce. Kurz vědět nepotřebuju ale asi 25kc/€. Jo a je to pro 5 pasažérů diesel 130 man6 krátká verze.výsledná cena 667500. Jen pro info

Upraveno uživatelem Venca BERLINGO III
Odesláno

tak já to mám cenově za 643 000 gt 1,5 man 6 long 7míst plná výbava vč težného (jediné co jsem si tam nedal je Webasto, zásuvka na 230V,síť na vysokej naklad a cd přehravač) to jsem usoudil že jsou veci zbytečný ikdyž o webastu jsem ještě přemýšlel jestly ho nepřidám ale po recenzích kdy nikdo nebyl schopen pochopit udajně ani jak ho naprogramovat jsem řek že kdyžtak domontuju dodatečně 😎 no už se těším blíží se 14.2. by mněl být v čr a dodání cca po 20.2.

Odesláno

Venca tak to ja uz skoro nespim 🤣 ale snazim se vydrzet😁 objednal jsem 6.8. takze lechce pres pul roku ale uz tu nekdo psal ze se to cekani zkracuje, ja objednal a prodal rovnou staryho tourana takze ted jezdim uz pul roku s vitem. Dodavka je to supr ty se jen tak nevzdam ale v zime nahon na zadek kdyz je to prazdny😅 jeste ze neni snih😁

Odesláno

Diky, když jsem v tom seděl a projel se tak to měly pár dní v salone. Dal slevu 23% a už se mu moc nechtelo. Ale zkusím to co bych to byl za kupce. Přišlo to tak spoutane vzít riftra. Manželka chtěla agua Berlingo 😲. Teď jen rozprodat co mám za auta doma ať je je na něj. Ale teď se na něj těším vypadá z tím oplastovanim fakt moc dobře. Snad vydržím čekat 😀

Odesláno

Ahojte...Ja som auto objednal 29.11.2019...termín dodania na objednávke je 30.04.2020

Rifter GT LINE LONG - 1.5 BlueHDi 130k EAT8 

Nebudem písať celú výbavu radšej napíšem čo tam nebude.

Multifunkčná strecha - nedostupné pre verziu LONG

Nezávislé kúrenie - Super vec ale skoro 1000€ navyše už som nemohol dovoliť...našťastie mám garáž.

Ťažné zariadenie - za 33 rokov čo šoférujem asi 2x som to potreboval a to som vyriešil cez švagra.

CD prehrávač - hudbu mám v mp3.

Dúfam že som nič nevynechal.

Odesláno

Tak uz je auti v koline dle planu melo byt 14 ale vcera v 19:15 nekdo odklik parkynk v cr takze uz jen docourat k prodejci coz nikdo nevi a nevidi prej kdy bude ☹️ ale snad do tydne🙂

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...