Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tak dnes jsem konečně dostal správu  že auto už bude 🤠 poslední týden v 10 měsíc  tak jsme byli doobjednat doplňky kola atd. 

Upraveno uživatelem radous007
Odesláno

@radous007 Tak dobrá zpráva ... jen mě překvapuje, kde všichni berete ty informace, že auto bude v posledním týdnu 10. měsíce, že už jede lodí a tak ... to mě dealer vždy řekl, že vidí, že VIN nevidí a hotovo :) Pak teda už řekl, že VIN vidí a auto bude ... v pondělí mám podle smlouvy termín dodání, tak mu zavolám a uvidíme :) (tyjo věta, kde kde 50x sloveso vidět)

Odesláno

Každý vidí, co vidět chce....

Tyhle informace na zavolání poskytuje prodejce. A o lodi mluvil taky. Ale zase ki neříkal nic o VIN.... Takže každému něco...... 

Nicméně to nic nemění na tom, že jsme stále bez aut.....

Odesláno (upraveno)

Ještě k té lodi: pokud se mi poda4ilo vygůglit (to vypadá děsně takle napsané!!!!) správné informace a google to správně přeložil, tak Riftery se vyrábí ve Španělsku - Vigo a v Portugalsku  - něco na M. Tam se mají dělat krátké verze a ve Vigu dlouhé. Tudíž mě zaráží, že by moje krátké GTLine mělo jet lodí, když v tom Portugalsku je to ve vnitrozemí, narozdíl od Viga, což je přístav..... 

Mangualde se jmenuje...

Upraveno uživatelem Martin-ant
Odesláno

Hm - já jsem někde četl, že to lodí vozí hromadně někam do překladiště (snad v Německu??) a odtud potom už auty. Zase je pravda, že na tu loď těch aut asi naskládají více ... i když uhlíková stopa bude asi stejná, ne-li větší :) 

Odesláno

Tak, jelikož máme dnes ve smlouvě stanový termín dodání, tak jsem volal dealerovi ... bylo mi řečeno, že auto je už v Kolíně, a čeká se jen na dopravu na pobočku. To by se mělo zvládnout tento týden ... tak uvidíme.

V neděli letím na služebku pryč, tak na letiště stejně asi pojedu starým autem 🤣

Odesláno

@Monica.cb Ahoj. Ano - mám tam 3 dělené sedačky - je to praktické (vždy jsem to tak měl) a navíc jenom s těmi třemi sedačkami dávají do kufru zásuvku na 12V a my jezdíme často s lednicí 🤣

Odesláno

@Packy taky se připojuju s gratulací, ikdyž teda popravdě máš na tom málo zásluh, nicméně už to máš za pár. Já ve skrytu duše taky doufám v tento týden, ale realističtější bude ten příští.... A to se Rifterů kolem mě poslední dobou pohybuje až moc - v neděli jeden a dneska dva. Jeli doprotivky. Řidiči vypadali,l jakoby věděli, že já ješte ne a onu už dávno..... No jo. Spíš věděli prd a jen byli prostě spokojení......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...