Monica.cb Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 @Packynádhera! My máme domeček s hřištěm... Ale ještě tedy chybí pár detailů... Naopak ty sis s detaily vyhrál. Super Citovat
Péťa Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 @Packy Pěkné Ale nevadí vám, že zasahuje do okna domu? Citovat
Martin-ant Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 Krása!!! Podle hesla "Kdo si hraje, nezlobí"? Citovat
Packy Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 @Péťa Naštěstí to u této místnosti nevadí ... není to moc a jinak to prostě nešlo (zbyl nám pod oknem betonový plácek po houpačce a jinam na zahradu už by domek nedal) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Raďous007 Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Tak dnes jsem konečně dostal správu že auto už bude poslední týden v 10 měsíc tak jsme byli doobjednat doplňky kola atd. Upraveno 26. září 2019 uživatelem radous007 Citovat
Packy Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 @radous007 Tak dobrá zpráva ... jen mě překvapuje, kde všichni berete ty informace, že auto bude v posledním týdnu 10. měsíce, že už jede lodí a tak ... to mě dealer vždy řekl, že vidí, že VIN nevidí a hotovo Pak teda už řekl, že VIN vidí a auto bude ... v pondělí mám podle smlouvy termín dodání, tak mu zavolám a uvidíme (tyjo věta, kde kde 50x sloveso vidět) Citovat
Martin-ant Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 Každý vidí, co vidět chce.... Tyhle informace na zavolání poskytuje prodejce. A o lodi mluvil taky. Ale zase ki neříkal nic o VIN.... Takže každému něco...... Nicméně to nic nemění na tom, že jsme stále bez aut..... Citovat
Packy Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 ... tak já mám aspoň ten domeček petrkaspi ohodnotil 1 Citovat
Martin-ant Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 (upraveno) Ještě k té lodi: pokud se mi poda4ilo vygůglit (to vypadá děsně takle napsané!!!!) správné informace a google to správně přeložil, tak Riftery se vyrábí ve Španělsku - Vigo a v Portugalsku - něco na M. Tam se mají dělat krátké verze a ve Vigu dlouhé. Tudíž mě zaráží, že by moje krátké GTLine mělo jet lodí, když v tom Portugalsku je to ve vnitrozemí, narozdíl od Viga, což je přístav..... Mangualde se jmenuje... Upraveno 26. září 2019 uživatelem Martin-ant Citovat
Packy Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 Hm - já jsem někde četl, že to lodí vozí hromadně někam do překladiště (snad v Německu??) a odtud potom už auty. Zase je pravda, že na tu loď těch aut asi naskládají více ... i když uhlíková stopa bude asi stejná, ne-li větší Citovat
Martin-ant Odesláno 26. září 2019 Odesláno 26. září 2019 No já myslel, že domeček je pro dcerku..... Citovat
Packy Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 Tak, jelikož máme dnes ve smlouvě stanový termín dodání, tak jsem volal dealerovi ... bylo mi řečeno, že auto je už v Kolíně, a čeká se jen na dopravu na pobočku. To by se mělo zvládnout tento týden ... tak uvidíme. V neděli letím na služebku pryč, tak na letiště stejně asi pojedu starým autem Péťa ohodnotil 1 Citovat
Monica.cb Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @packy gratulace! Máš vzadu 3 samostatná sedadla? Údajně brzdí výrobu... Citovat
Packy Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @Monica.cb Ahoj. Ano - mám tam 3 dělené sedačky - je to praktické (vždy jsem to tak měl) a navíc jenom s těmi třemi sedačkami dávají do kufru zásuvku na 12V a my jezdíme často s lednicí Citovat
Monica.cb Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @packy plus 3x isofix jen u této vyrianty... Tak začínám počítat s 4 měsíčním zpoždění a bude snad na ty Vánoce Citovat
Packy Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @Monica.cb Tak o těch isofixech jsem ani nevěděl... Citovat
Monica.cb Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @Packy my máme malý deti, takže to byla jedna ze zásadních otázek... U těch dělených jsou jen 2 na kraji Citovat
Packy Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 Myslel jsem to tak, že o jsem nevěděl že jsou ty tři jen u dělených sedaček. My zatím potřebujeme jeden Citovat
Monica.cb Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @Packyjasně, ale mít ho uprostřed je výhoda. Soukat se mezi 2 autosedačky (I když he jedno vajíčko) nic moc Citovat
Martin-ant Odesláno 30. září 2019 Odesláno 30. září 2019 @Packy taky se připojuju s gratulací, ikdyž teda popravdě máš na tom málo zásluh, nicméně už to máš za pár. Já ve skrytu duše taky doufám v tento týden, ale realističtější bude ten příští.... A to se Rifterů kolem mě poslední dobou pohybuje až moc - v neděli jeden a dneska dva. Jeli doprotivky. Řidiči vypadali,l jakoby věděli, že já ješte ne a onu už dávno..... No jo. Spíš věděli prd a jen byli prostě spokojení...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.