Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já tenkrát taky na prodejce tlačil, ať mi zjistí týden ... a prý to vidět není. Někdo tady ale psal, že je to nějak zaklíčovaný v čísle objednávky ...

Chvíli potom, co jsem objednal se objevila nádherná skladovka - benzín, GT Line, střesní okno a byla asi za 515 tisíc ... do druhého dne byla pryč ...

Odesláno

to  mi objednali květen a ještě  ani není  zadáno do výroby a dealer mě napsal,že vůbec neví kdy bude.Myslím,že nebudu muset kupovat asi letos ani zimáky,ale chtěli jsme v lednu do Rakouska s Rifterem a asi budeme muset vzít jeho budoucího brášku Berlingo 🙂

Odesláno

Tak jsem si zavolala a probrali jsme to s dealerem... Auto by nám možná mohlo jít do výroby cca v únoru, letos už určitě ne, takže řešíme co dál (nemá daný termín, letos už jsou termíny obsažené). Čekat dalšího půl roku se nám vážne nechce.  To jen takový povzdech nad dodacími lhůtami

Odesláno

Dnes jsme poslali odstoupení od objednávky a rezervovali jsme auto jinde (zatim ho drží jako předváděcku 🙄). 

Došla nám trpělivost. 

Mmch v Citroënu nám tvrdili, že od ledna jsou v platnosti nové normy na emise a z toho důvodu prý ty benzíny stáhli z allure a gt line prodeje. Mají být prý pokuty za to, když to hodnotu nesplní (nikdo prý neví, kdo to bude platit). Ale vcelku nám to nedává logiku, když active v benzínu nabízí dal. 🤔

Odesláno

Od smlouvy jde odstoupit mesic po termínu dodání.... To bylo 31.9. A kdyby do konce roku bylo, bylo by to cajk. Ale když to vypadá na termín březen a dele, tak to už je moc. 

Skladovky tenkrat v naší konfiguraci ani nebyly...

Odesláno

Tu předváděcku... Budeme sice taky čekat, max do začátku ledna (pokud jim přijde jiny auto, tak tohle pustí dřív, ale moc tomu nevěřím), ale to auto aspoň je... Allure, navigace, vyhr. sedačky, aut. klima, zatm. okna, el. zrcátka, přední sensory, lita kola, jako bonus už na zimních gumach, cuprite, benzin, snad jsem na nic nezapomněla

Odesláno

Teda nevím nechci být za rýpala, ale předváděcí vůz jsem už kupoval a ta sleva se vypočítávala z katalogové ceny vozu a né z ceny která už je jakási akční dle měsíčních akcí které dává importér.....pokud se pletu tak se omlouvám. Jinak přeji ať to kladně dopadne s tou předváděčkou. 😊🤗

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...