davidse Odesláno Sobota v 11:11 Odesláno Sobota v 11:11 Ostrava - Klimkovice - Olbramice - Zbyslavice 50km Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno včera v 06:28 Odesláno včera v 06:28 Včera oblíbený kombinační orienťák na kolech v Brdech, za jedno s dohledávkami mimo cesty na azimut, za druhé s kombinací bonusů za kompletaci sérií, takže to není jen o tom objet body v mapě. Jedná se z bezpečnostních důvodů o orienťák dvojic a dítko mi tentokrát "zabavila" maminka, tak jsem se tam vydal s tím, že uvidím, kdo bude lichej. Nakonec jsem jel s chlápkem ročník 54, co před rokem dostal kardiostimulátor prej dobrý, jen do kopců nemůže moc hnát, páč má tepovku omezenou na 150max. Jelo mu to ale i tak hodně pěkně, doufám, že v jeho věku na tom budu aspoň z polovičky tak dobře . Výsledek ještě nevím, nečekal jsem na vyhlášení, ale poslední určitě nebudem. https://mapy.com/s/rapudabujo Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno včera v 06:56 Odesláno včera v 06:56 letos se do Rožmitálu p. Tř. chystám na skůtru , byl jsem tam 2 roky na vojně... Citovat
Péťa Odesláno včera v 08:30 Odesláno včera v 08:30 před 1 hodinou, oddie napsal: Nakonec jsem jel s chlápkem ročník 54 Komu se to nechce počítat, je mu 72 let Borec Těším se, až @oddie napíše výsledky. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.