davidekcz Odesláno 30. květen 2019 Autor Odesláno 30. květen 2019 Kdyz to uz neni tak nejak Pežoťácký tak daleko jeste nedošli... Citovat
davidekcz Odesláno 17. červen 2019 Autor Odesláno 17. červen 2019 (upraveno) Tak GT melo vyzivny tyden teda... Prvne svetlo...leva hokejka, prestala svitit...je v ni i trochu vody. V peugeotu 12200Kč na netu jsem videl za 8tis. To mi prijdeporad moc, ndvi nekdo o necem? Dale pak... V nedeli pri jizde vyskoci hlaska nizka hladina AD blue, 15 minit na to porucha motoru ...jedu tedy na benzinu ze doplnim, o pristupu v kufru nebudu nic psat nebo bych se musel nasrat! Doliju, hlaska o min hladine zmizi aby se znova rosvitila za 5minut. Porucha motoru sviti stale. Po kazdem nastartovani je asi na 2-3 sekundy slyset cvakani...nevim co to muze byt...spojuji si to ale s tou chybou, protoze do ted to nedelalo. Dnes pri navratu u prace stojim na krizovatce do kopce a stojim na brzde. Chtel jsem se rozjet, ale jelo tam jeste auto a tak jsem znovu slapl na pedal, a ten uz byl uplne tvrdy... Prijedu k baraku, zaparkuju zaradim P a rikam si jeste znovu zkusim ten pedal a jiz sel normalne, ale seslapavani pedalu mimo jine zpusobovalo cvakani primo u hlavice radici paky... Ve ctvrtek jsem objednanej do Peugoetu ale desim se, co a za kolik mi naceni...nema nekdo nejaky tip nebo zkusenost co by co mohlo znamenat? Upraveno 17. červen 2019 uživatelem davidekcz Citovat
Agrafik Odesláno 17. červen 2019 Odesláno 17. červen 2019 Že by další nadržka v pr... na AdBlue? Cvakání u řadičky při stlačení pedálu brzdy a P je normální, pokud ta 508 nemá elektronický volič. Citovat
davidekcz Odesláno 17. červen 2019 Autor Odesláno 17. červen 2019 No ale to cvakani nikdy nedelala, az dneska poprve... Neco jsem o ty nadrzce cetl...doufam ze ne...no uvidim ve ctvrtek Citovat
AlBunda Odesláno 18. červen 2019 Odesláno 18. červen 2019 Ten tvrdej pedal brzdy bude normalni. Dela mi to u manualu taky. Ale jen kdyz je aktivni asistent rozjezdu do kopce, coz trva cca. 2s. Jakmile asistent povoli po tech 2s, tak je pedal opet normalni. davidekcz ohodnotil 1 Citovat
davidekcz Odesláno 20. červen 2019 Autor Odesláno 20. červen 2019 Po dnesni navsteve v peugetu je vysledek takovyto : Citovat
Agrafik Odesláno 20. červen 2019 Odesláno 20. červen 2019 No, dalo se to čekat. Takže další s nádržkou. Docela poruchový díl. Citovat
davidekcz Odesláno 20. červen 2019 Autor Odesláno 20. červen 2019 No jo no, neda se nic delat...mohla za to byt pekna dovca jeste tu posranou hokejku a doufám, ze bude chvili klidek... origo peu 12200kc, auto kelly 12600kc. nejlevnejsi na netu za cca 5900kc. Ale asi zkusim rozkuchat nárazník a podivat se, co tam je NOK...ale asi tp taky neni uplne vzacna zavada Citovat
AlBunda Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 (upraveno) Ta nadrzka. Muze mi nekdo rict oc tam jde? Byl jsem loni na svolavacce a meli snad menit jen vicko/svazek ci co, resi to tento problem? Nebo je to neco uplne jineho? Snad abych to auto prodal, dokud tam vse funguje. Uz je mu preci jen pres 3 roky:-) Upraveno 21. červen 2019 uživatelem AlBunda Citovat
ChouLu Odesláno 21. červen 2019 Odesláno 21. červen 2019 umře čerpadlo, které je součástí nádržky Citovat
davidekcz Odesláno 27. červen 2019 Autor Odesláno 27. červen 2019 Tak dneska vymeneno...26Kč v riti... Ale GT bohuzel zlobi dal... Nefukcni leva hokejka (denni sviceni) tak ted se k tomu pridal i hlavni levy svetlomet...pri startování se snazi nejak natocit, ale jen cvaka a nepootoci se, takze sviti skoro kolmo s maskou...vubec ne pred auto...jedna rodost vedle druhy Citovat
davidekcz Odesláno 4. červenec 2019 Autor Odesláno 4. červenec 2019 Tak vcera sla 407 do sveta, musel jsem udelat posledni foto s celou rodinkou Pe.Tr, Peugeot 406 Break, Jarin011 a 6 další ohodnotil 9 Citovat
loque Odesláno 7. červenec 2019 Odesláno 7. červenec 2019 Tak dufam že sa tie svetlá (hlavne ten hlavný full led) podarí nejako opraviť, lebo výmena toho svetla to bude raketa Kedysi na halogénoch 406tky bol pekne odpojiteľný motorček naklápania svetiel. Obávam sa, že pri týchto svetlách tam toho veľa servisovateľného nebude, jedine skúsiť potom opatrne rozlepiť... Citovat
davidekcz Odesláno 9. červenec 2019 Autor Odesláno 9. červenec 2019 Vcera hokejka rozdelana a oddelany chladic ktery je zezadu. Bylo pritomno relativne dost vody. Zepředu bylo videt cca 1 cm. Nachladic je přilepena ta desricka s kontakty(nevim jak se tomu presne rika ) Byla total zaoxidovana a jen malinke prejeti prstem po desce a vse zustalo na prste. Vse zoxidovany a uhnily. Takze neopravitelne. Dnes objednana nova - cena 6290Kč.... Jeste teda budu muset poresit to hlavni svetlo. Mam znamyho v peugeotu, kde zrovna opravovali 508 bochnutou, a ma praskly hlavni svetlo. Pokud si majitel nevezme původní dil, mam domluveno, ze by jsme zkusili rozdelat a mrknout se na ten motorek nataceni, jestli by nesel jen prehodit.... Citovat
bajza206 SW Odesláno 10. červenec 2019 Odesláno 10. červenec 2019 Motorek natáčení přehodit jde ale musíš celý světlo zezadu rozříznout a pak svařit je to peklo ale dá se to dělal jsem to na světle před face Bi xenon ale určitě to moc rozdílný nebude. Tuším že na sbazaru teď bylo led světlo za cca 3900kc davidekcz ohodnotil 1 Citovat
davidekcz Odesláno 10. červenec 2019 Autor Odesláno 10. červenec 2019 Zatím se mi neozval Počkám do konce týdne a uvidím. Fakt jsem z toho už pomalu nešťastnej... Naštěstí se dá koupit kolem 5t jak píšeš...nové světlo kolem 30-40tis je opravdu šílenost Citovat
davidekcz Odesláno 11. červenec 2019 Autor Odesláno 11. červenec 2019 Hokejka namontovaná a už zase blikáme Teď mě štve ta pravá, ta nová tam strašně vyniká abych snad koupil i tu druhou aby byly stejný Ani nemusel nárazník dolů, odmontovala se jen půlka a relativně v klidu se to dalo zašroubovat Citovat
pavelu96 Odesláno 11. červenec 2019 Odesláno 11. červenec 2019 Tak si kup novou za 6290,- a tu starou funkční prodej za 5000,- a budou Ti vynikat obě... Citovat
davidekcz Odesláno 25. červenec 2019 Autor Odesláno 25. červenec 2019 Dnes jsem sehnal skoro novy hlavni svetlo. Zitra pujdu na vymenu. Delal to nekdo? Je to neco slozityho? Citovat
davidekcz Odesláno 28. červenec 2019 Autor Odesláno 28. červenec 2019 Dnesni cesta do Chorvatska... Vetsinou na tempomat...povolena rychlost +10% OK406, radim.1008 a Jarin011 ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.