Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak GT melo vyzivny tyden teda...

Prvne svetlo...leva hokejka, prestala svitit...je v ni i trochu vody. 

V peugeotu 12200Kč na netu jsem videl za 8tis. To mi prijdeporad moc, ndvi nekdo o necem?

Dale pak...

V nedeli pri jizde vyskoci hlaska nizka hladina AD blue, 15 minit na to porucha motoru ...jedu tedy na benzinu ze doplnim, o pristupu v kufru nebudu nic psat nebo bych se musel nasrat! Doliju, hlaska o min hladine zmizi aby se znova rosvitila za 5minut. Porucha motoru sviti stale.

Po kazdem nastartovani je asi na 2-3 sekundy slyset cvakani...nevim co to muze byt...spojuji si to ale s tou chybou, protoze do ted to nedelalo.

Dnes pri navratu u prace stojim na krizovatce do kopce a stojim na brzde. Chtel jsem se rozjet, ale jelo tam jeste auto a tak jsem znovu slapl na pedal,  a ten uz byl uplne tvrdy...

Prijedu k baraku, zaparkuju zaradim P a rikam si jeste znovu zkusim ten pedal a jiz sel normalne, ale seslapavani pedalu mimo jine zpusobovalo cvakani primo u hlavice radici paky...

Ve ctvrtek jsem objednanej do Peugoetu ale desim se, co a za kolik mi naceni...nema nekdo nejaky tip nebo zkusenost co by co mohlo znamenat?

Upraveno uživatelem davidekcz
Odesláno

No jo no, neda se nic delat...mohla za to byt pekna dovca :D

jeste tu posranou hokejku a doufám, ze bude chvili klidek...

origo peu 12200kc, auto kelly 12600kc.

nejlevnejsi na netu za cca 5900kc.

Ale asi zkusim rozkuchat nárazník a podivat se, co tam je NOK...ale asi tp taky neni uplne vzacna zavada

Odesláno (upraveno)

Ta nadrzka. Muze mi nekdo rict oc tam jde? Byl jsem loni na svolavacce a meli snad menit jen vicko/svazek ci co, resi to tento problem? Nebo je to neco uplne jineho? Snad abych to auto prodal, dokud tam vse funguje. Uz je mu preci jen pres 3 roky:-)

Upraveno uživatelem AlBunda
Odesláno

Tak dneska vymeneno...26Kč v riti...

Ale GT bohuzel zlobi dal... 😞

Nefukcni leva hokejka (denni sviceni)

tak ted se k tomu pridal i hlavni levy svetlomet...pri startování se snazi nejak natocit, ale jen cvaka a nepootoci se, takze sviti skoro kolmo s maskou...vubec ne pred auto...jedna rodost vedle druhy

Odesláno

Tak dufam že sa tie svetlá (hlavne ten hlavný full led) podarí nejako opraviť, lebo výmena toho svetla to bude raketa 😕 Kedysi na halogénoch 406tky bol pekne odpojiteľný motorček naklápania svetiel. Obávam sa, že pri týchto svetlách tam toho veľa servisovateľného nebude, jedine skúsiť potom opatrne rozlepiť...

Odesláno

Vcera hokejka rozdelana a oddelany chladic ktery je zezadu.

Bylo pritomno relativne dost vody. Zepředu bylo videt cca 1 cm.

Nachladic je přilepena ta desricka s kontakty(nevim jak se tomu presne rika 🙂

Byla total zaoxidovana a jen malinke prejeti prstem po desce a vse zustalo na prste. Vse zoxidovany a uhnily. 

Takze neopravitelne. Dnes objednana nova - cena 6290Kč....

Jeste teda budu muset poresit to hlavni svetlo. 

Mam znamyho v peugeotu, kde zrovna opravovali 508 bochnutou, a ma praskly hlavni svetlo. Pokud si majitel nevezme původní dil, mam domluveno, ze by jsme zkusili rozdelat a mrknout se na ten motorek nataceni, jestli by nesel jen prehodit....

Odesláno

Motorek natáčení přehodit jde ale musíš celý světlo zezadu rozříznout a pak svařit je to peklo ale dá se to dělal jsem to na světle před face Bi xenon ale určitě to moc rozdílný nebude. 

Tuším že na sbazaru teď bylo led světlo za cca 3900kc 

Odesláno

Zatím se mi neozval 😞

Počkám do konce týdne a uvidím.

Fakt jsem z toho už pomalu nešťastnej...

Naštěstí se dá koupit kolem 5t jak píšeš...nové světlo kolem 30-40tis je opravdu šílenost 

Odesláno

Hokejka namontovaná a už zase blikáme :D

Teď mě štve ta pravá, ta nová tam strašně vyniká :D abych snad koupil i tu druhou aby byly stejný 

Ani nemusel nárazník dolů, odmontovala se jen půlka a relativně v klidu se to dalo zašroubovat

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...