Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zkus tomu dat jen jinou koncovku v nejakem total comanderu nebo necem podobnem. nebo dej ve wordu zobrazit vsecny soubory a otevri to ve wordu a word si stim mozna poradi. Ted jsem se dival a on by stim problem mit nemel.

Odesláno
Původně zaslal: xsimik00

zkus tomu dat jen jinou koncovku v nejakem total comanderu nebo necem podobnem. nebo dej ve wordu zobrazit vsecny soubory a otevri to ve wordu a word si stim mozna poradi. Ted jsem se dival a on by stim problem mit nemel.

tak jsem dal koncovku .doc v comanderu a bylo to trochu lepší a pořád to není ono. Takhle to protějšek nepřečte, když nemá tu T 602 nebo v čem to bylo napsaný.

Odesláno

T 602.........jó to byl program:D.......ale musim uznat, že občas fungoval \"líp\" než Word s těma všemožnejma automat. funkcema:aut

[upravil dne 23/2/06 Vopičí]

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Původně zaslal: xsimik00

tak jsem dal koncovku .doc v comanderu a bylo to trochu lepší a pořád to není ono. Takhle to protějšek nepřečte, když nemá tu T 602 nebo v čem to bylo napsaný.

To je pochopitelné, že to není ono protože tam můžeš mít znaky které přepsaním přípony budou spatně zobrazeny. Třeba wordperfect na doc pomocí přejmenování přípony fungoje na 99%. Né všechny změny přípon se povdou v použitelném provrdení. Jinak existuje mraky konventorů.

Odesláno
Původně zaslal: zbrojnoš

Tak už to mám ve wordu s koncovkou .doc. No úplně jednoduché. Ale když nemáš 602 Text 602 PC Suite, tak jseš nahranej. Díky za spolupráci.

Nebyl to Microsoft Works ?

Odesláno

wpd je jedna z přípon souborů 602 Suite.

Vím to určitě, protože v práci spravuju 40 mašin na kterých je nainstalovaná.

Náhodou Suita hodně polepšila... s Wordem je kompatibilní už skoro na 100% a cenově nesrovnatelná...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...