Radovan Peugeot 5008 Odesláno 5. duben 2019 Odesláno 5. duben 2019 Přeji hezký den,nevíte prosím někdo kde v dia najít deaktivaci ruční elektronické brzdy dekuji Citovat
brutall Odesláno 6. duben 2019 Odesláno 6. duben 2019 To se nenastavuje v dia, ale na palubovce. Je to proto, aby nemusel být v myčce, která táhne auto na pásu, nastartovaný motor. Například. Po deaktivaci svítí na levém budíku "auto P off". Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 7. duben 2019 Autor Odesláno 7. duben 2019 (upraveno) Děkuji za reakci,já to zkoušel ale marně mám vůz z roku 2014 možná to u něj nejde přesto moc dekuji Upraveno 7. duben 2019 uživatelem Péťa Odstraněna prapodivná citace - necitace Citovat
Pacho69 Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 Já mám trvalou deaktivaci v palubním počítači mezi vehicle parameters. Když to deaktivuji, ručka se nezatáhne. Jednotlivě používám klasicky, šlápnout na brzdu a obrzdit spínačem ručky. Pokud chci nechat odbržděno i po vypnutí motoru, tak vypnu motor, otočím klíček aby naskočily budíky (poloha I), šlápnu na brzdu, povolím ručku (klasicky, ovladačem ručky). Potom už trvale vytáhnu klíč. Při otevření dveří řidiče prudí a píská, že není zabržděno. Laďa, radim.1008 a doktor055 ohodnotil 3 Citovat
Radovan Peugeot 5008 Odesláno 8. duben 2019 Autor Odesláno 8. duben 2019 Jo tak mi to jde tsky,ale já myslel že to nějak v dia půjde nějak vypnout trvale Citovat
Pacho69 Odesláno 8. duben 2019 Odesláno 8. duben 2019 (upraveno) No mě to jde, mám to v PP, v nastavení Vehicle Parameters. Aktivovat nebo deaktivovat automatickou ruční brzdu. Mám WIP Sound, klasický obyčejný rádío s BT, obrazovka typu C, žádné navi ani výklopný display. Upraveno 8. duben 2019 uživatelem Pacho69 Citovat
Feryy Odesláno 9. listopad 2020 Odesláno 9. listopad 2020 Dobrej,chci se zeptat jestli při deaktivaci ruční brzdy lze vyměnit brzdové destičky?Díky za info. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.