Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Derby SLOVENSKO - ČESKO 1 : 3

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Třeba mě roztrhejte, ale myslím si, že pokud MY s tím, co jsme doposud v hokeji na olympiádě předváděli, postoupíme a Slovensko utře nos, TAK JE TO PEKELNĚ NERSPRAVEDLIVÝ.

Vím, je to sport jehož pravidla JSOU takto uhozeně definovaná, ale po tom, co naše hokejové hvězdy předvádějí, se já z nějakého pofidérního úspěchu radovat neumím.

Přijde mi to, jako kdyby ve formuli z celého ročního klání rozhodovalo vítězství v posledním závodě - proč se vlastně hrály všechny ty zápasy, které jsme tak ostudně projeli???

[upravil dne 22-2-06 Medvěd]

No, a co má jako bejt? Máš teda pěkně krátkou pamě?, se mi zdá. Není to zas tak dlouho, co jsme vyhráli ve skupině všechno, a ve čtvrtfinále to projeli s absolutně nemastnými neslanými Američany, nepamatuješ? Cos tehdy asi řekl na to, he? Prostě je to takhle, a šmidra, čtvrtfinále je prostě vyřazovací, a bavit se o nějaké \"spravedlnosti\" je dost těžce mimo mísu.

Odesláno
Původně zaslal: Miloš306

Bratia česi!

Vychutnajte si posledné hodiny, minúty olympiády, lebo zajtra idete domov!!! :D:D:D :papa:papa:papa :P:P:P

SLOVENSKO : ČESKO - 5 : 3

A potom vyhrajeme aj olympádu a domov doneseme Golden Gold !!!

:roker:roker:roker

jojo. díky. to my si vychutnáme. a jak che 3:1

Guest Miloš306
Odesláno

:(:(:( Gratulujem, Ste lepší!!! :(:(:(

Musíme sa ešte veľa uči?, najmä na Vás, Bratov Čechov!

Ja vyhlasujem na Slovensku štátny smútok a možno to výjde na budúci rok, dúfam. :bojim:mad::(:roll:aut

:papa

Odesláno
Původně zaslal: aka

Musim souhlasit s Medvedem v tom, ze Slovaci by si to zaslouzili vic, protoze na jejich zapasy byla radost koukat a byl to krasnej hokej, coz o nasich rict nemuzu...a ani jim nepreju vyhrat vsechno a kuli jednomu zapasu......

Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Medvěd

Třeba mě roztrhejte, ale myslím si, že pokud MY s tím, co jsme doposud v hokeji na olympiádě předváděli, postoupíme a Slovensko utře nos, TAK JE TO PEKELNĚ NERSPRAVEDLIVÝ.

Vím, je to sport jehož pravidla JSOU takto uhozeně definovaná, ale po tom, co naše hokejové hvězdy předvádějí, se já z nějakého pofidérního úspěchu radovat neumím.

Přijde mi to, jako kdyby ve formuli z celého ročního klání rozhodovalo vítězství v posledním závodě - proč se vlastně hrály všechny ty zápasy, které jsme tak ostudně projeli???

[upravil dne 22-2-06 Medvěd]

No, a co má jako bejt? Máš teda pěkně krátkou pamě?, se mi zdá. Není to zas tak dlouho, co jsme vyhráli ve skupině všechno, a ve čtvrtfinále to projeli s absolutně nemastnými neslanými Američany, nepamatuješ? Cos tehdy asi řekl na to, he? Prostě je to takhle, a šmidra, čtvrtfinále je prostě vyřazovací, a bavit se o nějaké \"spravedlnosti\" je dost těžce mimo mísu.

Souhlasím s Oddiem. Sport (a hlavně turnaje) není o tom, kdo si co zaslouží. Je to o připravenosti, náladě, zranění a plno dalších faktorů + velký štěstí (jak bylo dneska vidět). Vyřazovací systém takhle prostě funguje, a dlouho asi bude.

A když už hledat někde chyby tak já bych ukázal prstem na trenéra. Ten tam stojí jak dřevo, ani po zápase neřekl nic fandům. Já sem od začátku tušil že tyto OH budou o průšvihu, chtěl sem vsadit na němce a švýcary, což sem bohužel nestihl, kurzy jak prase, a každej se mě smál.

Každopádně v pátek si pudu na spravedlivý pivo, mrknu na Cz - Sw, ale vidím to bledě po tom co dneska vydrtili Švajc 6:2.

Můj odhad - 2:2 běžnej hrací, švédi vyhrajou v prodl.

Odesláno

Aniž sem to nečekal, tak včera se naší teda ukázaly-nemůžu tomu uvěřit:o:o, takhle kdyby sme hráli pořád tak není co řešit-zlato je doma:).

Slováci od druhé třetiny hráli dobře a měli sme štěstí ve třetí třetině,zbývalo na mále asi 30 sekund před koncem a ti slováci to mohli vyrovnat jak tak šachovali před Hniličkou.Ale zvládli sme to :mrk:mrk:super:super a proto:

KDO NESKÁČE NENÍ ČECH HOP,HOP,HOP-KDO NESKÁČE NENÍ ČECH HOP,HOP,HOP-KDO NESKÁČE NENÍ ČECH HOP,HOP,HOP-KDO NESKÁČE NENÍ ČECH HOP,HOP,HOP-

[upravil dne 23.2.06 chuck11]

Odesláno

Kua sice prachy v pr*eli ale kucíí díííííííííííííky, příště si snad vsadim i na nás :myslim

HOP :autHOP:aut HOP:aut - - - - - HOP:mrk HOP:mrkHOP:mrk :D:D:D:D

[upravil dne 23/2/06 deeper]

Odesláno

Tak jsem rád, že se má předpověď potvrdila :mrk

Čekal jsem od bratrů trošku víc, po tom, jak vysekli základní skupinu, ale hokej to byl pěknej.

Škoda jen toho blba s knírkem z Kanady za některý vyloučení a taky toho, že jsme se potkali s bratry tak brzo - měli jsme bojovat až ve finále

Odesláno

Hurá, vždycky když si myslím, že to prohrajeme, tak je to naopak a když si myslím, že vyhrajeme, tak to projedem. Od teďka budu tedy jenom pesimista a budeme všechno vyhrávat. Z toho plyne, že na Švédy nemáme :roker:D .

Odesláno

Já jsem byl zklamanej jak celou dobu hráli,ale v koutku duše semn furt věřil že se zvednou,jak to uměj a vyhrajou :) jsem zvědavej na zejtřek a cejtím to zas stejně.Ale prostě když ty kluci moc chtěj tak se to dokáže....samozdřejmě když soupeři nechtěj ještě víc:mad:

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

... Jsem patriot, takže fandím Čechům a? hrajou jak chtěj. :super

Můj tip: ČR:SR; 3:1. (slováci prominou ;))

Tak jsem si pročítal vlákno a myslím že jedinej tenhleten človíček to trefil. Davide, nechceš si založit s.r.o. Sybila a odstěhovat se do Delf? :D:D:D - kuk A jsem zvědavej na Vertexe, kterej předpověděl pokračování se Švédy a pak ve finále Rusy :mrk:mrk:mrk

Třeba to dáte s Dave_k dohromady :super

[upravil dne 23.2.06 MilaS]

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

tak to je špatný aluško. prptože teď když sis toho všimla se to otočí. takže je boužel jasný že nevyhrajem. jediná možnost je že by to aluška zaspala:D

Nic není nemožné TOYOTA :D :D .

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...