Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim chalani mam  peugeot partner 2 hdi 66kw a vipisovala mi diag ze mam vadni regulator tlaku nafty auto stratilo vikon a nudzove slo vip kluc a zap a islo dalej tak som ho vybral vifukal a us nemozem nastarovat viete mi poradit dakujem 

15511817929787586356873958265579.jpg

Upraveno uživatelem Pekel600
Odesláno (upraveno)

@Péťa Citron1 dostal BAN ještě od Kurta, tomu asi nenapiše.

Ja myslim že se chce zeptat někoho jineho, tenhle citron asi s Partnerem nema nic.

@Pekel600Jinak rada: prohledej forum, pokud nenajdeš odpověď nebo podobný dotaz kde by jsi se mohl poptat tak si založ vlastní.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno (upraveno)

problem je po elektrickej stranke takze skontrolovat najprv piny  konektoru DRV  piny konektora  dvojrele   ,rj motora 

potom este merat napajanie 12 volt oproti kostre  toho ventilu z dvojrele  (je to jeden z tych dvoch kabelov na drv 

ked nic tak hodit na skusku iny drv ventil

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

Meral som regulvator je dvoj pinovi a ide tam 12 voltov zajtra mi pride novi regulator tlaku a uvidim ci pojde a to rele nevies kde najdem dakujem za odpoved 

Odesláno

Nazdar chalani nevie mi niekto poradit na regulator tlaku idu dva kable v pin 1ked premeram na kostru ide tam 12 v a ked premeram pin2 tak tam ide 3,5 volat a ked zmeriam medzi 1pin a 2 tak nic lebo nema lostru nema byt ten pin dva kostra a niekde  su predrate kable Dakujem 

Odesláno

Ten druhej pin je ovládanej počítačem , takže tam měřákem naměříš kulový , podívej se , v jakým stavu jsou piny a kabel od regulátoru do počítače , kdybys dal VIN , tak ti najdu pin , na kterej to má jít ...

Odesláno (upraveno)

jeden pin je napajanie 12 volt

druhy pin je pwm regulacia od RJ motora 

inak povedane je to akoby prerusovana kostra  pripne kostru  -odpoji kostru  takto stale dookola a robi to velmi rychlo

takze ak merias pin1 voci pinu 2 tak tomusis pri startovani alebo za chodu motora pouziva sa na to osciloskop

ak tam pripojis merak (merias volty) tak to uvidis ako zvysujuce sa alebo znizujuce volty  ale  toto sa na meranie nepouziva pretoze merak je pomaly a nezachyti  realne co sa tam deje  a ukaze len nejaku efektivnu hodnotu

Odesláno
Právě teď, jarokare napsal:

Ten druhej pin je ovládanej počítačem , takže tam měřákem naměříš kulový , podívej se , v jakým stavu jsou piny a kabel od regulátoru do počítače , kdybys dal VIN , tak ti najdu pin , na kterej to má jít ...

Vf3GJRHYK95093255 dakujem l

Odesláno
před 3 minutami, jarokare napsal:

Regulátor (pin č.2)  -  vodič 1221  -  jednotka motoru ( šedá patice , pin H1)

Ten som premeral aje v poriadku 

Odesláno (upraveno)

pozeraj na piny ci niesu vymackane alebo zaoxidovane tzn prechodak 

tu mas foto z osciloskopu pre predstavu co sa tam deje je to sice  od ineho ventilu ale princip rovnaky

spicky su 16 volt a tie dolinky 0.2volt

PWm.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...