Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím přátelé.

Máme 5008 r.v. 2011 a po zamčeni auta cca 30minut přestane fungovat napájení. Nefunguje centrální zamykání,při nastartování jsou vynulovane hodiny i datum. Zkoušel jsem prohlížet všechny pojistky a ty jsou v poradku. Nevíte někdo prosím kde je zakopaný pes? Děkuji.

• O 2 týdny později...
Odesláno
V 20. 2. 2019 at 14:09, radim.1008 napsal:

V jakém stavu je baterka? :myslim Startuje to potom normálně?

Zdravím.Baterka je cca dva roky stará.Motá pěkně,auto startuje hned. Žádnou chybu to nehlásí a jezdí taky bez problémů.

Odesláno
V 20. 2. 2019 at 14:10, Vena garážmistr napsal:

Zkontroluj kostry v celém autě. Ale spíš bych to viděl že to bude chtít na diagnostiku a nechat to celé vyčíst a hlavně se zaměřit na ty věci které auto shazují do economy modu. 

Zdravím. Auto nehlásí žádnou poruchu a chová se normálně Jezdí perfektně,akorát po delším stání (cca 30min) přestane fungovat central. Hodiny jsou taky vynulovane. Po nastartování je zase vše ok. 

Odesláno
V 20. 2. 2019 at 14:18, jarokare napsal:

Podívej se do pojistek pod volantem , jestli máš správně nasazenej bočník SH v poloze klient ...

A tohle jsi kontroloval? jarokare se vyzná, a tato poznámka je natolik neočekávaná, že by to mohla být pravda...

• O 1 měsíc později...
Odesláno
V 20. 2. 2019 at 14:18, jarokare napsal:

Podívej se do pojistek pod volantem , jestli máš správně nasazenej bočník SH v poloze klient ...

Díky za radu.

Měl jsem prehozenou pojistku.Vše už je ok. Taková blbost na kterou bych nikdy nepřišel. Ještě jednou dík.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím,

mám obdobný problém. Bočník v poloze PARKING dělá to samé, co je výše popsané. Ale pokud jej přenastavím do polohy CLIENT,  vše je OK a funguje, jak má. Problém je, že za pár hodin to vyfláká baterku. Stalo se mi to pouhou kontrolou pojistek a to tak, že jsem omylem bočník vytáhl a nepamatoval si, jak tam byl. Vrátil jsem ho do polohy PARKING a měl problém se zamykáním, hodinami atd. no a když to přehodím na CLIENTa, tak je to hned vybitý.. 

měl byste prosím někdo radu, než se rozjedu hledat diagnostiku či odborný servis?

Díky, Lukáš

IMG_20190507_153325.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...