Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

chystám se na výměnu řemenice(volnoběžky) alternátoru na Peugeotu 307 1.6 HDI 66kw 2006. Při studeném startu motoru se mi z ní ozývá skřípání.  O speciálním tisícihranu na  povolení/utažení vím, ale nikde nemohu dohledat jakým momentem má být dotažena. Nemá někdo nějakou zkušenost s výměnou? Hledal jsem na Peugeot Servis Boxu a nemůžu nikde tento moment dohledat.

Budu velice rád za radu a moje vin je VF33C9HXC84573282

Upraveno uživatelem Jobanek33
  • O 8 měsíců později...
Odesláno

Ahojte,  prosím  Vás  vie mi   niekto  pozrieť  aky  typ  alternátora  mam  vo  svojom  aute (značka) +  keby  niečo  o  voľnobežke (rozmery).Neviem  sa  akosi  prihlásiť  so  serviceboxu.  vin  VF33H9HZC84743465  ďakujem

Odesláno

Na tom altíku bude určite aj nejaký štítok. Potom podľa jeho typu cez SB zistiť voľnobežku aká tam má byť, neviem či je viac rozmerov pre rôzne alternátory, SB mi frantíci zase raz stopli, takže tiež tam momentálne nemám prístup.

Odesláno

zistil  som  čislo  aj  výrobcu, mám  aj  volnobežku  ,ale  ta  remenica  nie  a nie  povolit.Tak  som  mysel ,  demontujem  altík , lenže v  pravo  dole  drží  jedna  skrutka  ku  ktorej sa  nedá  dostať, má s  tým niekto skúsenosť?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...