Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chci se zeptat na jednu věc - moje máma by chtěla 5008ku, v inzerci je jich spousta sedmimístných. Ona by ty dvě sedačky z kufru nikdy nevyužila a nemá je kam dát, tak by se jich případně zbavila. Když je ale auto v TP psané jako sedmimístné, nepotřebuje na STK mít všechny ty sedadla fyzicky namontované?

Odesláno (upraveno)

Ano, na STK potřebuje 7 míst (i když, pochybuju, že se to kontroluje). 5008 se nedělá s popisem 5-7.

Vymontovat je z kufru je docela práce - no stejná práce je před STK je namontovat zpět.

Mám 5008 sedmimístnou. Zadní sedačky nepřekážejí, jsou sklopené pod kufrem, jiná auta mají dno kufru ještě výš. Klidně ji kupte a sedadla neřešte.

DSCN7926.jpg

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Oldo ty máš ten bílý interiér? Jak vypadá po čase užívání? Mě se hrozně líbil, když jsem vybíral auto. 

Jinak @Stejsn sedadla jsou jak píše Olda v kufru pod podlážkou. Já mám pěti místnou verzi a místo sedaček mám úložný prostory.

DSC_3330.JPG

Odesláno

U 5 ti míst je tam místo sedadel prosto na nářadí a "bordýlek". Vozím tam hadry, tašky, věci na upoutání nákladu a tak. Jako to má Radim, akorát to mám plný ;) Deku vozím v autě, si nedovedu představit, že bych měl vyházet kufr, abych vytáhl deku ;)

Oldo, ta bílá opěrka je látková nebo plastová? Kdybych měl bílou látkovou opěrku v kufru, to by asi dlouho bílá nevydr...

Odesláno

Mám bleděmodrou "ekokůži", čili koženku. Docela podvod, na opravdovou kůži jsem byl zvyklý. Nešpiní se nijak moc, případně lze snadno očistit. V opravdové kůži se 5008 nedělala, tedy v nabídce bylo jen toto - a bez upozornění, že je to umělina. Je fakt, že na nasedání a poposedání je toto příjemné, klouže snadno.

Odesláno
před 18 hodinami, Stejsn napsal:

Chci se zeptat na jednu věc - moje máma by chtěla 5008ku, v inzerci je jich spousta sedmimístných. Ona by ty dvě sedačky z kufru nikdy nevyužila a nemá je kam dát, tak by se jich případně zbavila. Když je ale auto v TP psané jako sedmimístné, nepotřebuje na STK mít všechny ty sedadla fyzicky namontované?

Takový dlouhodobý člen a nepoužije hledání:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...