Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Trošku jsem se ,,šprajcl", času teď v poslední době bylo méně, ale na víkend mám konečně domluvené udělání brzd, respektive výměnu brzdové kapaliny a odvzdušnění (po sundání předních třmenů samozřejmě pedál prošlápnu 😁), takže se to zas snad začne trošku hýbat...pak následuje snad hned v dalším týdnu STK a zapsání kol do TP...momentálně jsem si do HDI koupil nové rádio a staré jsem aspoň namontoval do Gti a zjistil, že všechny repra jsou odvařené, takže dozadu mám nachystané koaxiály Pioneer a dopředu ještě musím vymyslet nějaké normální komponenty...už se dělá teplo, takže se už budu i chystat na ,,karosářskou" 😁

20190312_175213.jpg

Upraveno uživatelem Chudar
Odesláno (upraveno)

Ach ty brzdy, dva odvzdušňováky urvané 😀, ale všechno dobře dopadlo a už se brzdí, plus jsem se pustil do malého ,,detailingu" 😄 krytky na zrcátka budou potažené karbonem (žádná folie, tu nemám rád 😊)

20190316_133646.jpg

20190316_115137.jpg

Výsledek by měl vypadat snad takto

Carbon-Fiber-Door-Mirror-Cover-for-Peugeot-206.jpg

Odesláno (upraveno)

Jak píšu, karbonem, respektive karbonovou tkaninou, jde to i videt na obrazku, je tam naprosto odlišný efekt, folie je jednolita, karbon ma strukturu😉

Odesláno

Stk dnes úspěšně hotovo, sice je tam ještě pár much 🙈 ale papírově jsem čistej 😁, je potřeba ještě vyměnit koncovku výfuku, regulator brzd je taky pridřený, uvidíme jestli půjde rozhýbat nebo bude potřeba vyměnit, jinak pohoda....takže snad už zítra stihnu zajet s kolama na stk 🙂

Odesláno

Nakonec se stk posouvá až na pondělí 🙄 , nějak se to nestihlo...

Jen by potřeboval ještě malou radu, narazil jsem na dva průměry spojky např viz. https://www.mroauto.cz/tecdoc-produkt/2407333-spojkova-sada-sachs-3000950061/?id=2407333 kde je 228mm a nebo https://www.mroauto.cz/tecdoc-produkt/243514-spojkova-sada-valeo-826345/?id=243514 kde je zase průměr 230mm, je to jedno nebo se musí prvně rozpůlit a podle toho objednat? Díky za radu 🙂 

Odesláno

No hele řešil jsem něco podobného, ale dostal jsem fakt super nabídku na novou spojku od LuK a ta je 230mm.. takže jsem ji vzal a pasovala, když tak se mrknu co tam bylo za tu starou a dám ti vědět.

Odesláno

Vím, že sis tu nápravu dělal sám, ale co myslíš.. je lepší to někomu dát nebo si to udělat sám? Cenově to totiž asi vyjde úplně na stejno. Myslel sem, že něco ušetřím tím, že bych si to udělal sám.. ale co jsem zjištoval, tak spíš naopak :D

Odesláno

Ok, díky, objednám teda asi 230mm 😄 ....nápravu jsem si dělal sám, protože se mi to chtělo udělat, ale spoustu firem nabízí výměnu nápravy pokud si u ních tu nápravu koupíš, tak snad jen s příplatkem kolem 1000kč a že to za 2-4 hodky vymění....takže osobně pokud by se mi do toho nechtělo, tak bych to určitě nechal udělat 🙂

Jinak tedy dnes se konečně přetěsnil výfuk hned u svodů, kde mi vypadla pružinka, takže už to má zase normální zvuk 😄

Na HDI se mi pos*al startér a to mám fakt radost, protože je tam k němu přístup jak k penězům 😄

Odesláno

Tak se dělal vyfuk u katu, nove tesneni, pruzinky...bohuzel stále někde profukuje, tak se bude asi muset znovu a lepe 🙄

Aspoň kryty zrcátek začínají dostávat ten správný tvar, už se těším, až budou na autě a vyfocené na sluníčku😁

20190331_153129.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hlásím, že se úplně neflákám, pustil jsem se do opravy dost ,,drcnutého" pravého zadního blatníku, trošku oťukaného levého blatníku, dál se bude pokračovat zadními vraty, které jsou nad a pod oknem chycené rzí, v podstě od dveří dozadu se asi bude lakovat celé mimo nárazník 😀 je to pěkná prca*ka...taky jsem přebrušoval střechu a dotmelit ťukance, zřejmě od krup, ať je pěkně hladká, na střechu přijde lesklá černá fólie.

20190414_112414.jpg

Odesláno (upraveno)

Tmelím a brousím o sto šest, střecha už vypadá hezky, blatníky už dostávají zpátky tvar 😁, taky už mi i dorazily nové příchytky na lišty dveří, tak už aby to bylo hotové. Na spojku jsem taky objednaný, ale až na 13.5. 😁, tak do té doby musím stihnout exteriér ať už to nějak vypadá.

20190419_132901.jpg

20190419_132922.jpg

20190419_132907.jpg

20190419_161236.jpg

A takhle vypadají krytky na zrcátkách

20190419_131022.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnes už tedy lakuju, musím to dnes nejpozději zítra stihnout dolakovat vzhledem k pondělní spojce, tak ať to stihne aspoň zatvrnout...s barvou jsem nadmíru spokojen, respektive s odstínem, uvidí se ještě až po laku, ale věřím, ne nepůjde poznat rozdíl.

20190510_133226.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...