Přejít na obsah

pug_amater

Nováček
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele pug_amater

  1. pug_amater

    P206 S16 Gti

    Vím, že sis tu nápravu dělal sám, ale co myslíš.. je lepší to někomu dát nebo si to udělat sám? Cenově to totiž asi vyjde úplně na stejno. Myslel sem, že něco ušetřím tím, že bych si to udělal sám.. ale co jsem zjištoval, tak spíš naopak
  2. pug_amater

    P206 S16 Gti

    No hele řešil jsem něco podobného, ale dostal jsem fakt super nabídku na novou spojku od LuK a ta je 230mm.. takže jsem ji vzal a pasovala, když tak se mrknu co tam bylo za tu starou a dám ti vědět.
  3. pug_amater

    black s16

    Neměl jsem vůbec čas psát nějaké info. Ale rozvody (INA) hotové, spojka hotová (LUK), sada klinaku (INA) hotová a ještě se musel vyměnit jeden držák motoru. Co se týče motorové stránky asi další plány nemám, jen bych rád vyměnil i ostatní silenbloky a cívku. O víkendu budu měnit podvozek, tak se budu snažit udělat fotky. A občas zlobí zadní čidlo ABS, tak bude potřebovat koupit nové.
  4. pug_amater

    black s16

    @Milan+ Abych měl hodnotit sání.. jsem z toho za tu cenu poměrně zklamaný Na výkonu to nepřidá asi nic, pocitově jde auto lépe za plynem (ani jsem nečekal, že to bude znát). Jsem zklamaný z celkového zpracování, čekal jsem něco trochu jiného. Ale výfuk hodnotím kladně
  5. pug_amater

    black s16

    Vzal jsem ten největší rozměr co nabízejí, taky mi to zezačátku přišlo trochu přehnané :D
  6. pug_amater

    black s16

    Výfuk už je na autě, sání taky.. zároveň jsem ztmavil zadní světla. Další fotky dodám během dne. A co se týče výfuku, jsem nadšený.
  7. pug_amater

    P206 S16 Gti

    Krása :) A necháš je černé nebo..?
  8. pug_amater

    black s16

    No mám to stejně :D výfuk bude pomalu dražší než kupní cena auta :D Tady ještě ODKAZ na to sání..
  9. pug_amater

    black s16

    @Chudar tady máš odkaz na ten výfuk ODKAZ
  10. pug_amater

    black s16

    Víčko jsem sehnal i s klíčkem, což sem rád, že mám samostatný klíč a je to fakt pěkný doplněk k té černé. No momentálně na autě nic moc nedělám. Čekám na mechanika až bude mít čas na ty rozvody (do toho sám nejdu) a taky až dorazí výfuk + sání. @Béďa Ten pipercross kompletně nahrazuje origo airbox.
  11. pug_amater

    black s16

    Tak včera mi přišlo hliníkové víčko nádrže a sada rozvodu a klínového řemene.
  12. Nechceš si založit svojí sekci v "naše káry" ? Ať můžeme postupně sledovat tvojí práci na gti
  13. pug_amater

    black s16

    Tak menší info.. dnes jsem objednal výfuk od cobra a kit sání od pipercross, doba dodání bohužel 2 týdny, takže pak dám foto z montáže. Dnes zatím počasí přeje, tak bych mohl auto konečně trochu poklidit.
  14. pug_amater

    black s16

    foto pro představu jak auto vůbec vypadá, lepší zatím nemám
  15. pug_amater

    black s16

    Včera sem konečně vyčistil škrticí klapku, dal nový krokový motůrek a následně udělal adaptační hodnoty přes diagnostiku. Diag jsem mimochodem koupil z číny za cca 1400kč a umí vše, takže sem maximálně spokojen. Dnes bych chtěl aspoň uklidit introš, ale počasí nepřeje
  16. pug_amater

    206 s16 výfuk

    to Radek Hurvajz: Dobře a nestačilo to napsat jednou a normálně? :) Ptal jsem se všech na realné zkušenosti. To, že jsem napsal, že chci vyhodit středovej tlumič neznamená, že to udělám. Pokud tu nikdo nemá žádné zkušenosti s úpravou výfuku, tak tu nemá smysl vést debatu. Že na netu je x tuning koncovek vím taky.. nebo ty máš přímo s ulter sport zkušenost?
  17. pug_amater

    206 s16 výfuk

    Tak pak tady nemá tahle sekce co dělat.. slušně jsem se zeptal jak docílit lepšího zvuku aniž bych musel kupovat komplet výfuk za 20k. A pokud máš problém, proč to vůbec komentuješ? to brixtr: Díky za normální odpověď, vykuchat tlumič nebo dát místo něj nerez rouru vyjde na stejno ne? :)
  18. pug_amater

    206 s16 výfuk

    Já se neptal co mi na to řeknou na stk a benga.. Ptal sem se na to jak vyřešit ten děravý tlumič a zároveň docílit dobrého zvuku :)
  19. pug_amater

    black s16

    Určitě budou nějáké fotky.. Jen je teď auto neskutečně špinavé od zimy
  20. Zdravím, co s výfukem na gti? Mám děravý středový tlumič hned za katem, má to díky tomu neskutečný zvuk Tak mě napadlo co to hned za katem uříznout a dát nerez trubku a dozadu jen koncovku? Někdo rady jak docílit dobrého zvuku aniž bych musel kupovat komplet výfuk za 20k.
  21. Zdravím, v listopadu jsem koupil pug 206 gti. Popravdě mě nikdy nenapadlo, že si vůbec peugeota koupím a hlavně, že mě gti chytne. Napřed jsem ho bral jen jako "winter car" a plány byli takové, že ho po zimě nechám na pole Naposledy jsem měl a4b6 avant a zvyknout si na takhle malé a nepohodlné auto bylo složité. Navíc ty vychytávky jako rezerva pod autem, ovládaní na okýnka u ručky a podobně.. Ale během měsíce jsem si na to auto zvykl a baví mě momentálně ze všech auto co sem kdy měl nejvíce. Asi to tady už není moc aktivní, ale aspoň si tu budu psát takové své poznámky co sem na autě udělal. rok 99, GTI 99kw, černá barva Na autě jsem od listopadu udělal olej (od Total), komplet filtry (všechny od MANN), výměna chladicí kapaliny za G12+, termostat, čidlo teploty, komplet brzdy (kotouče, destičky od ATE), nové svíčky DENSO IRIDIUM POWER, krokový motůrek, vyčištěná škrticí klapka V nejbližší době budu dělat rozvody, zadní nápravu a dávat podvozek od TA (žádná sláva, ale je nový.. tak snad aspoň rok vydrží) k tomu nové horní uložení a stabilizační tyčky. Co bude dál se uvidí.
  22. Zajímalo mě jak to šlo, jelikož když jsem se na to koukal.. přístup žádná sláva
  23. Budu to dělat příští měsíc, takže se kdyžtak ještě zeptám. Měnil si už ty silenbloky motoru/převodovky?
  24. A jak šlo to nastavovaní výšky? Mám koupený sportovní podvozek, tak bych to udělal vše komplet, jen sem četl, že pro někoho kdo to nikdy nedělal je nastavit výšku toho zadku docela složité.
  25. díky :) ještě by mě zajímalo jak bys ohodnotil náročnost :D nejsem žádný automechanik, spíš takový samouk doma v garáži.
×
×
  • Vytvořit...