Péťa Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Pristi tyden necham menit stabilizatory - predni i zadni. Co je dobre udelat zaroven pri jedne praci? Geometrie je jasna Citovat
P607Olda Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Proč stabilizátory? Snad jejich uložení - silentbloky, a hlavně svislé \"kosti\", tedy svislá táhla. Dále existují vzadu vodorovná táhla, ty mají vliv na vedení kola a sbíhavost. Jen po výměně vodorovných táhel je potřeba dělat geometrii. Po výměně svislých táhel ne. Nevím proč by ti měli měnit samotný stabilizátor, tedy torzní tyč která zabraňuje naklánění auta (se neopotřebuje). Citovat
Péťa Odesláno 16. únor 2006 Autor Odesláno 16. únor 2006 Dobrá, špatně jsem se vyjádřil, nebo? tomu vůbec nerozumím. Měnit budou ty táhla (vodorovné - vzadu mají vůli víc než 1cm). Jde mi o to, abych věděl, co všechno mám chtít vyměnit. Vzadu to mlátí, jako kdyby tam někdo střílel z kulometu :-( Citovat
Tornado Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Me vzadu menili ty svisly tycky a museli vymenit i ten jeden silentblok stabilizatoru, protoze byl uplne vymlacenej. Ted je to uz OK. Mam meneny i ty horizontalni, vsetne udelani geometrie. Citovat
P607Olda Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Jo, jo, ty vodorovné určují sbíhavost, takže vůle značí že auto nedrží směr. Když jsme jeli kolegovou 406 po ledě a předjížděly nás malé fiátky seicento, tak mi bylo divné, že ta 406 vůbec nedrží stopu. Mlátí: hluk a to značný dělávají právě ty svislá táhla. (Ty zas nemají prakticky žádný vliv na jízdu ani bezpečnost.) Ta vodorovná táhla nedělají hluk. Co všechno vyměnit ti bohužel neporadím, natolik důvěřuju svému servisu, že vymění přesně to co je potřeba. Oni tam zkusí vůle (páčí takovou pákou) a pak mi řeknou co je potřeba vyměnit, já kývnu a je to. Citovat
kremenak Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 Je potřeba ještě zkontrolovat, jestji nemají vůli v kloubech svislé tyčky stabilizátoru a jestli nejsou vymlácené gumy uložení stabilizátoru. Já jsem měl vymlácené volné spodní klouby ramen a klouby těch vodorovných tyček na seřizování sbíhavosti. Ostatní bylo dobré. Teď to ani ne?ukne. Jestli máš volné ty vodorovné tyčky sbíhavosti, tak to poznáš, když kopneš zezadu do pneumatiky, tak to dá takovou kovovou ránu. Když do toho kopnu te?, tak to vůbec nebouchne, jenom zaduní, jako když bouchneš do melounu. Citovat
Péťa Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Tyčky vyměněny (celkem 6ks - dvě vepředu, čtyři vzadu) a je to tichounkééééé :D Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Čtyři vzadu - to znamená i vodorovné? To by chtělo udělat geometrii, ne? Citovat
Pinďa Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Ve předu dvě - to je jasný. Ale čtyři vzadu??? Dvě jsou jasný (na odklon kola) a ty další ? [upravil dne 23/2/06 Pinďa] Citovat
Péťa Odesláno 23. únor 2006 Autor Odesláno 23. únor 2006 Dvě svislý a dvě vodorovný. Co to je přesně zač se mě neptej, já jsem řidič toho auta, ne údržbář. Geometrie je samozřejmost - ale až v pondělí Citovat
P607Olda Odesláno 23. únor 2006 Odesláno 23. únor 2006 Tak to je bezva. Svislé - slouží k zamezení naklánění auta. Stabilizátor je tyč ve tvaru širokého U, připevněná vepředu na krajích ke karoserii. Může se tedy hýbat - otáčet svými volnými konci nahoru a dolů. Tyto volné konce jsou pomocí svislých táhel spojeny se zavěšením L a P kola a tím je zajištěno, že kola pérují naráz ale nepovolí náklon. Vodorovné vedou kola směrově (obdoba řídících tyčí vepředu). Citovat
Garfield Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Peta Tyčky vyměněny (celkem 6ks - dvě vepředu, čtyři vzadu) a je to tichounkééééé :D A máš ty nový kosti plastový nebo kovový? Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 No snad kovový. Ale to si jen myslím. Jsou od FEBI. Plastový bych viděl tak do modelu 1:100 Citovat
Tornado Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Peta No snad kovový. Ale to si jen myslím. Jsou od FEBI. Plastový bych viděl tak do modelu 1:100 To by ses divil covece, originalky ty zadni svisly jsou plastovy. Jak mi je nejak v lete menili, tak tam mam opet plastovy. Delaji se vubec dozadu ty svisly i kovovy? Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Stary tycky se mi jeste vali v kancelari, tak je v pondeli prohlidnu. Citovat
Garfield Odesláno 24. únor 2006 Odesláno 24. únor 2006 Původně zaslal: Peta Stary tycky se mi jeste vali v kancelari, tak je v pondeli prohlidnu. Ale já jsem se ptal, co ti tam dali, ne jakýs měl starý? Mně se u 306 ptali, když měnili, jestli chci plastový (který tam byly originál) nebo duralový. Citovat
Péťa Odesláno 24. únor 2006 Autor Odesláno 24. únor 2006 Já vím, na co jsi se ptal Ale já to se servisem neřešil. Předpokládal jsem, že kovový, ale když tvrdíte, že existují i plastový... http://www.autobenex.cz/katalog/febi_gumokov/htm/214.html Citovat
Pinďa Odesláno 26. únor 2006 Odesláno 26. únor 2006 Tak mi začalo něco klepat na zadní nápravě takže mě to čeká také. Komplet všech šest kousků (taky). Citovat
Péťa Odesláno 26. únor 2006 Autor Odesláno 26. únor 2006 Platil jsem necelých 6k i s geometrií... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.