Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Diagnostika: ANO - NE  

1. 1. Diagnostika: ANO - NE

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Ono dost záleží na tom, co s tou diagnostikou ten serviceman umí - většina mehániků ve značkových servisech jsou jen cvičené opičky, které umí maximálně zkouknout a následně vymazat seznam závad - tím jejich \"ODBORNOST\" začíná i končí. Jednou se mi podařilo navštívit (přes četná doporučení) pana Libovického v Rymáních u Mníšku pod Brdy a ten na mě působil jako diagnostický virtuos - co ten mi na PC byl schopen na autě změřit, tomu bych nikdy nevěřil, kdybych to neviděl na vlastní oči

Poučení???

I s kvalitní diagnostikou musí zacházet kvalitní serviceman

Odesláno

Byl jsem na diagnostice s firemní 807čkou 4x v průběhu třech týdnů, pokaždé s tou samou hláškou (antipollution faul) a až při poslední návštěvě se jim podařilo zjistit co tomu je.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Často se na stránkách peugeot-clubu řeší problémy a doporučuje se diagnostika. Chtěl jsem se zeptat, jestli vám diagnostika někdy ukázala závadu :D

Vždycky.

Odesláno
Původně zaslal: Tomas-X

Byl jsem na diagnostice s firemní 807čkou 4x v průběhu třech týdnů, pokaždé s tou samou hláškou (antipollution faul) a až při poslední návštěvě se jim podařilo zjistit co tomu je.

tyyyjo, chtel bych delat ve firme co ma 807 jako sluzebni auta :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...