mk405 Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Medvěd: kápni božskou, kdopak bude mít jaké nové autí Citovat
Trundik Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Třeba Medvěd přenechá Helči 405ku a sám si pořídí jízdní kolo:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Medvěd bude jezdit tím špagetovozičem Ducatem Nebo nééé? Citovat
Medvěd Odesláno 13. únor 2006 Autor Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Trundik Třeba Medvěd přenechá Helči 405ku a sám si pořídí jízdní kolo:D:D:D A je to venku - Hela bude jezdit 405kou, já přes týden stejně jezdím Ducatem a na weekendy se rád nechám vozit. Mimoto na jaře hodláme vytáhnout ze sklepa naše dva šlapohyby značky AUTHOR STRATOS, které nás stály před dvěma roky cca tolik, jako jsme dostali za 309ku a budeme trápit naše krásná mladá těla. Citovat
Petr 406 red Odesláno 13. únor 2006 Odesláno 13. únor 2006 Původně zaslal: Aluška Jasně sportem k trvalké invaliditě . Sport je třeba Citovat
Péťa Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Sport je třeba Také ostatním fandím, když sportují Citovat
Vertex Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 A už se v autě ohřeje nebo je ventilace pořád nefoukací? Citovat
Aluška Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: Petr 406 red Sport je třeba Také ostatním fandím, když sportují Já fandím lidem co sportují v zimě , protože já jsem v zimě jak lenochod, nechce se mi chodit, natož ještě sportovat . Nelyžuji, takže si akorát parkrát zabruslím, letos se nám to už jednou povedlo, takže doufám, že ještě aspoň 3x na brusle někam vyrazíme. V létě preferuji kolo a tenisovou raketu :D a k těmto aktivitám se nemusím nějak přemlouvat . Citovat
zoby Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 tak už to všichni víte.... skoro švára je s autem velmi spokojen. vůbec nečekal, že by to mohlo být tak dobré auto... když to srovnám s mou 205, tak technicky (motor, nápravy...) je ta 309 v mnohem lepším stavu. no a jestli se stane členem, záleží jen na něm... Citovat
Aluška Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Původně zaslal: zoby tak už to všichni víte.... skoro švára je s autem velmi spokojen. vůbec nečekal, že by to mohlo být tak dobré auto... když to srovnám s mou 205, tak technicky (motor, nápravy...) je ta 309 v mnohem lepším stavu. no a jestli se stane členem, záleží jen na něm... Musíš ho nějak přemluvit, vždy? v tady u nás v klubu jsou samé skvělé lidičky . Neví, o co přichází. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.