Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hledal jsem jestli to už někdo nenasdílel, ale nenašel jsem. Pokud jsem jen blbě hledal tak se omloouvám :) 

Myslím že časem se tu určitě objeví víc informací a bylo by tedy fajn tomuto konceptu věnovat vlastní téma :) Pevně věřím - nebo spíš doufám - že to Peugeot dotáhne a dostane se i na sériovou výrobu! Coupé už chvilku v nabídce chybí a RCZ nebyla uplně dobrá volba.. 

Podle toho co jsem našel, by se mělo odkazovat na 504 Coupé

706167-gallery1-ygq5a.jpg.f11ffd9f4f8b3f8763dbc2e50b6a7ca1.jpg

https://www.novinky.cz/auto/483608-peugeot-bude-retro.html

Tak tedy doufejme!

• Rikic339 changed the title to Peugeot e-Legend koncept
  • O 4 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno

Ještě aby nebylo :roker

Také technika v útrobách je ryze moderní. Peugeot e-Legend je elektromobil o výkonu 340 kW a točivém momentu 800 N.m, který zvládne zrychlit z 0-100 km/h za méně než čtyři sekundy a jet nejvýše rychlostí 220 km/h. Poháněná jsou všechna kola, baterie s kapacitou 100 kWh poskytují konceptu dojezd 600 kilometrů podle normovaného cyklu WLTP. Rychlonabíjení navíc umožňuje získat dostatek elektrické energie pro ujetí 500 kilometrů za pouhých 25 minut. K dispozici je též indukční dobíjení.

Odesláno

Praděda měl taky raději koně, než auto nebo traktor. Já ti rozumím ;) Tohle je ale koncept a představení tech. řešení blízké budoucnosti.
Nejsem žádný eko-elektro fanatik, ale když se třeba podívám, jak dokáže spolupracovat klasický spalovák s elektromotorem v hybridu, tak mi přijde nesmyl toho součtu výkonu nevyužít :)   

Odesláno

Hlavně jsme měli mít e-Legend na Roadshow, ale Francouzi nám ho nechtěli půjčit. Sice by to bylo super vidět to na vlastní oči, ale ty nervy, aby se tomu nic nestalo za to nestojí, ale třeba se někdy poštěstí 😊

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...