Jiří Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Hádejte které auto zapálilo garáže poslanců ? .....................307 hrůza Citovat
Hadra Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 škoda že nestálo přímo v tom jejich sále. Když už. Citovat
Kvasky Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Ja myslim, ze 307neee, ale 407, alespon podle Blesku:roll Citovat
Trundik Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Já věřím jen vlastním očím a žádného peugeota jsem tam neviděl:myslim:D:D:D asi proto, že jsem tam nebyl:aut [upravil dne 9/2/06 Trundik] Citovat
chuck11 Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Nejlepší,ale bylo jak si tam nějaký politik dělal srandu ,že tam pracují až jim hoří půda pod nohama:roker Citovat
Vertex Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 A? 307čka nebo 407čka, každopádně díky, i když to byla pro ty pras..a velká obě? [upravil dne 9/2/06 Vertex] Citovat
Dave_k Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Jestli to byl pažout tak se divým že to tak dlouho vydržel ve službách takovýho ..... . Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Dave_k Jestli to byl pažout tak se divým že to tak dlouho vydržel ve službách takovýho ..... . Právě to už nemohl vydržel a zapl \"autodestrukci\":D Citovat
Kvasky Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Cely Cesi... Mame poteseni z ciziho nestesti... Ale je fakt, ze za ten plat si pristi tejden koupi jiny a mozna, ze i v lepsi palbe:roll Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky Cely Cesi... Mame poteseni z ciziho nestesti... Ale je fakt, ze za ten plat si pristi tejden koupi jiny a mozna, ze i v lepsi palbe:roll Kdyby se jednalo o sortu lidí, kterých si vážím, tak bych to nenapsal. Je mi líto toho auta:(. Není mi líto toho posr*nce:P. Citovat
Péťa Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Mě není líto ani auta. Je to jenom stroj. Neba máte zrovna takový vztah se svým vysavačem? Jediná škoda je, že ta instituce existuje a pracuje ve stavu, v jakém to je... Citovat
piškotek Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Vím přesně příčinu i důsledek ale raději to napíšu takhle: Hold někdo potřeboval novou káru!!!! Tak to zkusil takhle. Citovat
Kvasky Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 posr*nec je mi u prd*le. Ale ten hasič co tam málem zařval... Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: Kvasky posr*nec je mi u prd*le. Ale ten hasič co tam málem zařval... Tak to je dost smutný. Ten školič, co bude na srazu je taky hasič. Nemají to chlapci jednoduchý. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 10. únor 2006 Odesláno 10. únor 2006 Původně zaslal: Peta Mě není líto ani auta. Je to jenom stroj. Neba máte zrovna takový vztah se svým vysavačem? Pokud je to Peugeot ..... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.