Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jj doma jezdí jak naši důchodci a za hranicemi jsou jak utržený ze řetězu. Zrovna nedávno v Lbc polská Audi A6 předjíždela kolonu na dvojité plné a dment na sedadle spolujezdce fakoval všechny predjížděné... Škoda, že ještě nemám kameru. 

Odesláno

no, mě to překvapilo, protože když sem tam onehdá jel taky, tak takle skoro v noci, někdy kolem desátý, jedu, tma jak v pytli a blížím se do vesnice. Tak nějak sem si to neuvědomil a jel sem furt těch 90-100, vesnicí...no a najednou zzzzzznnn kolem mě, tyvole, kamion mě normálně vzal tak kilem třicet, ve vesnici, přes plnou, no čuměl sem jak tele :D

Odesláno

Jo Poláci jsou tady jak urvaní. Jezdí tudy do a z Kvasin. Tahle dodávka v tom videu byla známá. Někdy člověk zírá, na jakých místech jsou schopní předjíždět. :rollNejlepší jsou ti, co jezdí s Tomexem autobusem. :D

Odesláno
před 11 hodinami, morepower napsal:

no, mě to překvapilo, protože když sem tam onehdá jel taky, tak takle skoro v noci, někdy kolem desátý, jedu, tma jak v pytli a blížím se do vesnice. Tak nějak sem si to neuvědomil a jel sem furt těch 90-100, vesnicí...no a najednou zzzzzznnn kolem mě, tyvole, kamion mě normálně vzal tak kilem třicet, ve vesnici, přes plnou, no čuměl sem jak tele :D

Kamion 130km/h:myslim

Odesláno
před 3 hodinami, Laďa napsal:

Kamion 130km/h:myslim

no, minimálně, dyť řikám, že sem tam měl kolem kila. A on jel jak šílenec. Mimochodem , tenkrát při tý cestě to nebylo jediný ouvej po cestě...ale jak řikám, teď všechno v klídku, na dálnici si uhejbali, ohleduplný, pohodový řidiči. Na okreskách to samý, ve městech jakbysmet...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...