Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Koukám že nikdo nic, zeptám se ještě jinak, máte někdo zkušenosti z disky bez senzorů tlaku na tomto voze, zda to jde je tam mít či tím, že tam nejsou senzory to dělá nějaké neplechy. Díky

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

Já mám plechové disky 17"  5x108  a ET 48 ty by měli sedět, ale ty senzory nevím

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno

senzory taky nevím, ale ty tvoje disky v tom odkazu nejsou..., asi je nestačili zadat,  pokud je rozdíl 4 mm, tak budou kola o ty 4mm ven z auta--to se nedá okem ani postřehnout :myslim

Odesláno

Otec má na 3008 "suv" 2017 zimáky bez senzorů (nějaký Dezzenty) a nic mu to nehlásí, vono si to bere přes kroužek abs, podle rychlosti otáčení, nebo tak nějak.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pokud je řeč o novém Peugeotu 3008 II (SUV, výroba od října 2016), tak má na kolech nepřímou indikaci tlaku v pneu, není tedy potřeba spec. ventilku se senzorem a kolo je uchyceno na 5-ti šroubech. Pokud je řeč o jiné 3008 tak se omlouvám:aut

WP_20170916_14_09_38_Pro.jpg

WP_20171125_13_28_29_Pro.jpg

Odesláno

Ahoj, ja mam novu 3008 a ma roztec 5x108,cize 5 skrutiek. Pouzil som elektrony co mi zostali z mojej povodnej 508 a vsetko pasuje. Na ET velmi nezalezi. Senzory tlaku nema, funguje to cez abs. Cau

• O 2 týdny později...
Odesláno

Máte tu prosím někdo zimní pneu na plechových discích? Jde mi o to zda se dají použít šrouby z originálních disků popřípadě jaké šrouby by byli potřeba koupit na plechová kola. Předem díky moc za info

Odesláno (upraveno)

Jarin011

Já mám tedy i zimáky na ALU discích DEZENTa šrouby již byly součástí dodávky kol, ale jsou úplně jiné než ty k origo kolům. Zkus projet net a určitě něco dohledáš, já takhle hledal sadu bezpečnostních šroubů ke kolům, podle typu vozidla.

Upraveno uživatelem Taif
Odesláno

Mna by zaujimalo, aky Rozmer pneumatik mate napisane v TP pripadne alternativa. Tiez ma zaujima aky  Roztec a ET maju disky v TP. Planujem na moju novu 3008 kupit zimne pneu a Alu disky. 

Odesláno (upraveno)

Rozteč budou mít všechny stejnou a ET záleží jestli budeš kupovat origo Peugeot nebo ne. To si pak musíš nakonfigurovat v nějakým e-shopu a tam Ti vyjedou alu disky z různou šířkou a ET disku. Např. https://www.nejlevnejsipneu.cz/cz/alu-kola.php?vyrobce=Peugeot&typyaut=3008&znacka=&prumer=

Informace o originál alu kol najdeš zde https://eshop-peugeot.cz/cs/320-kola#/page-2

Upraveno uživatelem Laďa
doplnění

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...