Eskilson Odesláno 19. červenec 2018 Odesláno 19. červenec 2018 Ahojte VsetciChcem sa podelit a zaroven opytat ci niekto mal podobny problem ako jaPred dvoma tyzdnami som si vyzdvihol svoju 3008 1.2 96 Kw EAT6 Allure s priplatkamiBohuzial hned na druhy den mi odisiel ledkovy pas na pravej strane (auto hlasilo chybu svetiel mam tam full led svetla)a pri cca 1000 Km na tacho na ceste do Bratislavy mi to hodilo chybu prevodovky zacalo trhat pri radeni rychlosti hned k tomu chybu motora auto stratilo vykon a musel som ho dat otiahnut (opatovne nastartovanie a podobne somariny nepomohli otah este riesim z pezotom nakolko som si musel zacvakat sam)Auto je uz tyzden vo France Tech Petrzalka kde uz problem riesia s technickou podporou pezotouChcem sa opytat ci mal niekto podobny problem alebo ci si zname poruchi provodovky EAT6za akekolvek info vam budem vdacni ..... auto ma cca 1000 km a uzil som si ho az dva tyzdne:-(Dikes Citovat
Markusenka Odesláno 20. červenec 2018 Odesláno 20. červenec 2018 Ahoj. Než jsem koupi naší 2008, tak jsem více jak týden hledal po světě všechna možná hodnocení EAT6. Nenašel jsem jedinou kritickou recenzi, nebo hodnocení, všichni, hlavně i vlastníci aut chválí! Musím se k nim připojit. Možná jen velká smůla na jeden kus. Osobně mi to připadá jako přehryzané, nebo rozpojené kabely. Je to nové auto, tak se snad Peugeot postará. Držím palce, Mára kpzetka ohodnotil 1 Citovat
loque Odesláno 22. červenec 2018 Odesláno 22. červenec 2018 Tak takéto niečo rozhodne nepoteší! Ja idem zajtra objednávať, ale s manuálom. Myslím že to bude problém kabeláže, ale keby ma čosi podobné stretne, tak by som bol veľmi sklamaný. P.S.: Viem, ako agentúrni pracovníci (90% z Rumunska a Srbska) skladajú 208čky a C3ky, býva to nie moc pekný pohľad občas. Citovat
MikeSV Odesláno 1. srpen 2018 Odesláno 1. srpen 2018 Ja mam toto auto uz druhy rok, avsak manual a uplne bez problemov. Tento rok uz absolvovalo aj cestu na dovolenku. Mam necelych 30tisic km. Na ten automat som tiez nepocul nic zle. Citovat
Eskilson Odesláno 2. srpen 2018 Autor Odesláno 2. srpen 2018 (upraveno) AhojTak pridavam info Volali mi zo servisu ze bola schavelna vymena celej prevodovky ................ 4 tyzdne a auto tam stale stoji........bol som dnes v servise mega n.....y aby som zistil ako to vyzera ... Odpoved bola nasledujuca Prevodovka nie je skladom nevedia kedy bude nemaju ziadny termin ... termin opravy auta neznami .... 4 tyzden tam auto stojitym padom do hry vtahujem pravnika a pokial teda peugeot neponukne kompezaciu som pripraveny odstupit od kupnej zmluvvyurcite to nie je jednoduche som si isty ze to maju dobre vymyslene a viete no 4 tyzdne bez svojho auta , ktore som si uzil az 2 tyzdne a ma 1000 tis km to je uz velke susto aj na mnaa pristup pezotu katastrofa ************/Smileys/FlatEmoji/smile_crying.gif.... neviem ako je to u inych znaciek kedze nemam skusenost preto pisem sem tu svoju... Upraveno 2. srpen 2018 uživatelem Eskilson Citovat
funthomas Odesláno 3. srpen 2018 Odesláno 3. srpen 2018 pozeram, ze moc sa zakaznicky Peugeot neposunul, z osobnej skusenosti v BA autorizaky z blata do kaluze, ist tam to je za trest, tak ale co uz, ked majitelia sa menia, ale na prevadzkach stale ti isti ludia, len sa presuvaju hore dole, mam osobnu skusenost a nie jednu a ta dostupnost dielov na nove auto tak to by vytocilo aj mna, odstup od zmluvy a nech si to auto nechaju Citovat
loque Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 To je hodne zlá situácia, ani sa nečudujem, tiež by som reagoval asi podobne, ak by som musel s autom po 2 týždňoch do servisu a neboli by to schopní v prijatelnom čase opraviť. Minimálne mali poskytnúť náhradné vozidlo rovnakej triedy! Citovat
MJSytic Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 NJN, od té doby, co je sklad dílů na Slovensku, to stojí za prd Citovat
loque Odesláno 5. srpen 2018 Odesláno 5. srpen 2018 Ak je sklad v Trnave, kde je aj výroba a sklad vozidiel,tak sa nečudujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.