Jan Toman Odesláno 3. červenec 2018 Odesláno 3. červenec 2018 Poradíte mi někdo? Dnes jsem se zařadil mezi Pažouty a koupil jsem Peugeota 407 SW kombi. Při cestě z bazaru, jsem zjistil, že nejde klima, fouká to vlažně. Toto téma jsem tu už našel, asi se ta klima nezapla, ale hlavně,nesvítí mi displej na středovém panelu nad rádiem a ani ten malý na přístrojovce. Jsou tam jen takové 2 - 3 červené čárky. Prodejce mi řekl, že to dělá to horko. Nyní už je chladněji, ale je to pořád stejné. Jen hodně slabě je vidět na tý přístrojovce mezi tacho a otáčkoměrem, že tam prosvíta symbol málo paliva. Ale je tam taky jen ta červená čárka. Děkuji Citovat
Jan Toman Odesláno 3. červenec 2018 Autor Odesláno 3. červenec 2018 Jaká je asi cena ? A je divný, že to dělají oba displeje. Neměl bych to raději s hádáním vrátit do bazaru ? A musí to dělat Peugeot, nebo to zvládne i nějaký neznačkový servis? Citovat
ozzy56 Odesláno 3. červenec 2018 Odesláno 3. červenec 2018 klima bude asi prázdná, někde v systému je díra Citovat
Péťa Odesláno 3. červenec 2018 Odesláno 3. červenec 2018 Zkusil bych to vrátit, pokud auto nebylo za extra výhodnou cenu. O displejích se tady dočteš, včetně návodu na výměnu (jiná možnost není, dají se koupit v Číně). ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.