mbelektro Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Prosil by som radu od odbornikov na Hdi motory Mam 206 2.0 Hdi rv. 2000 typ motora RHY VF32CRHYE40762554 Po nastartovanie mam otacky cca 1100-1200 v lete a 1400 vo vacsej zime tie po zahriati klesnu asi na 1200 co sa mi zda moc. Ale co mi najviac vadi je to ze ked vypnem motor a nastartujem uz su otacky cca 800-900 zacnem behad po meste a ked po cca 10 min zastanem volnobeh je 1100 a po opetovnom vypnuti a nastartovani motora otacky su zas 800-900. Teplutu po zohriati ukazuje cca 85 stupnov stabilne A este sa to chova tak ze ked su otacky zvysene nad 1000 pri jazde v neutrale a naslednom zatlaceni brzdy a to len o 1cm aby sa zopol snimac na brzdovom pedale otacky klesnu a zvuk motora je asi taky akoby nedostaval palivo. Tato vec sa neprejavi ak vytlacim spojku tiez o len 1 cm a pocitac dostane signal zo spojkoveho pedala ze je spojka vytlacena. Toto sa prejavuke len pri zvysenych otackach co je vlastne skoro stale a preto mi to vadi lebo uz som si zvykol brzdit a vytlacat trochu spojku. Myslim size sa jedna o elektricky problem nakolko som skusal vytlacat len snimace pedalov a chovoalo sa to tak isto. Ak ste to docitali az sem tak Vam dakujem. A ak mi aj nieco napisete tak to precitam. :D a tiez sa podakujem Utrapeny Martin Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Díval ses jestli nemáš zasranej palivový fitr:papa:papa:papa Citovat
Alpega Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 mam to 5000 po velkom servise cize rozvody a filtre su nove. a ma to najazdene 115000 km Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Alpega mam to 5000 po velkom servise cize rozvody a filtre su nove. a ma to najazdene 115000 km :myslim:myslimto nechápu Ptal se mbelekktro a ty potřebuješ co:o Citovat
Alpega Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 sorry pisem teraz z roboty a tu ma kolega nastavene autoprihlasenie a neda sa mi odhlasit jeho meno MBELEKTRO Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Jestli nesvítí kontolka diagnostiky, tak to bude mechanická věc. Možná vyčistit váhu vzduchu. Nevim, jestli mají Hdi \"krokáč\"... Asi jo tak jestli jo, tak zkusit i ten vyčistit. Pak už jen to nechat načíst v servisu na kompu. Třeba lambda dává špatný údaje, nebo čidlo otáček, nebo čidla teploty... Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Přesně tak je se třeba podívat na krokáč a když to píchneš na tu diagnostiku tak uvidíš co a jak:papa:papa:papa:papa Citovat
Hics Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 HDI a krokáč???? ale notááák.... a Ježkovi voči! kde je v HDI lambda???Pokud je v loji v váha vzduchu, tak to bude mít vliv na spotřebu a výkon, ale na volnoběžný otáčky asi těžko...Zkontroloval bych: Snímač polohy vačkový hřídele, snímač otáček a potenciometr polohy plynovýho pedálu - tam se obzvláš? vyskytuje porucha v konektoru, nebo kostření... A víte proč neradim nikomu s benzíňákem???.... Citovat
Hics Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Tak to vidíš... Poučím se páč jim nerozumim...:D:D Tak ye to! Citovat
piškotek Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Souhlasím, taky bych raději zajel na diag.Dáš za to cca 600,-Kč a víš na čem jsi.Pokud tam nebude žádná mechanická závada tak ti přehrají soft a uvidí se.Čest Citovat
mbelektro Odesláno 6. únor 2006 Autor Odesláno 6. únor 2006 Dakujem vsetkym za ochotu, nastvim servis a uvidime co mi najdu. Este raz vdaka. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Hics Původně zaslal: Jezkovi.voci Tak to vidíš... Poučím se páč jim nerozumim...:D:D Tak ye to!!!! Já to pochopil Citovat
Hics Odesláno 7. únor 2006 Odesláno 7. únor 2006 Původně zaslal: Jezkovi.voci Původně zaslal: Hics Původně zaslal: Jezkovi.voci Tak to vidíš... Poučím se páč jim nerozumim...:D:D Tak ye to!!!! Já to pochopil O tom sem ani nepochyboval...:D:D Citovat
marsalek Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 Souhlasim s Hicsem, pochybuji vsak, ze diagnostika neco odhali. Typuji na odchazejici cidlo (nektere z tech, co zminil Hics) ci vedeni k nim, ktere je vsak svymi hodnotami dosud v toleranci predpokladane softverarem ECU, takze bezny servisman s diagnostikou toho moc nepozna. Drzim palce, Kaja Citovat
Hics Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 To Kája: Hele čéče, snad nemáš někde eště zakutanou peginu? :-) Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 8. únor 2006 Odesláno 8. únor 2006 To je právě to. 6e když čidlo odchází, tak to diagnoza nerozpozná jako chybu. Ale není možný na diagnoze přečíst hodnoty těch čidel? Kdyby byla některá hodně off, tak by se to dalo třeba poznat. Citovat
Parc Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 mal som ten samy problem... stacilo natankovat :-)... teda ked som auto viezol z bazaru bola tam nejaka **** nafta a motor siel strasne (kolisali volnobezne otacky....) skusil by som na zaciatok to.... Citovat
automacher Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Suhlasim treba zacat postumne :palivo,palivovy filter,vzduchovy system,vzduchovy filter.Je zbytocne ist na pocitac pokial Vam ECU neukazuje chybu. Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 9. únor 2006 Odesláno 9. únor 2006 Původně zaslal: automacher Suhlasim treba zacat postumne :palivo,palivovy filter,vzduchovy system,vzduchovy filter.Je zbytocne ist na pocitac pokial Vam ECU neukazuje chybu. On ale nemusí ukazovat chybu. Nafta a filtr ti ale taky neřekne, že teplotní čidlo hlásí místo 75°C třeba jen 20°C.... a že místo 850 ot volnoběhu ti čidlo hlásí třeba jen 500.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.