Přejít na obsah

Alpega

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

Alpega's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Alpega

    Zase problém s klímou

    Všetkým ďakujem za rady (konečne chladíme) a som happy.Už ma to nasralo a zakusol som sa do toho.Nanovo som si prekreslil schému ,podľa toho čo som nameral a zistil som,že je nefunkčné prepojenie zo snímača tlaku na termostat.Dosť ma to nasralo,lebo ten kábel je v nejakej plastovej točenej trubke tak som natiahol nový a fachá to super.Neviem ani kde sa to predralo,alebo čo ale to je jedno-hlavne že to ide.:roker
  2. Alpega

    Zase problém s klímou

    Už ma to serie ,stale nechladím a citim sa ako nepodarený steak.Je zaujímavé,že keď zapnem A/C sa nerostočí ani sahara ani keď som premostil relátko na termostate a klíma začala chladiť tak sa neroztočí...To asi nieje dobre:(Už som vymenil aj riadiacu jednotku sahary pod blatníkom a nič.Čo s tým?????
  3. Musímťa upozorniť na to,že odpojený imobilizér môže zblbnúť.Ja mam namontovaný Kopel 8000 s diaľkovým štartom a imobilizérom,tak som ho odpojil a hodil do prístrojovky.Už sa mi stalo 2x ,že mi nešiel naštartovať,ale po založení klávesnice a naťukaní kódu naštartoval.Odpojil som klavesnicu a chodí to dalej.Takže je dobre vedieť kód v prípade potreby....
  4. Alpega

    Dorobenie AUX

    Stojí tak 300 korun a naladíš ho na akomkolvek rádiu.
  5. Alpega

    Dorobenie AUX

    Skus FM transmiter,je to to najlepšie riešenie. http://www.nedis.sk/ARTLPicture.php?ARTLID=1014869
  6. Alpega

    Zase problém s klímou

    Jáááááj a Ferry ďakujem.:super:super
  7. Alpega

    Zase problém s klímou

    Pravdepodobne bude vadný termostat pod prístojovkou,je tam zlá dióda-dúfam,že len tá,lebo ma picne.Zajtra si skúsim založiť termostat z funkčnj klímy a uvidí sa... Ku tým kontaktom spojiť môžeš krajné so strednými.
  8. Potreboval by som schému klimatizácie na 406 18/16V r.1996,lebo tie čo mám mi nesedia.Klíma je manuálna.Dal som ju aj doplniť,ale stale nechodí.Keď ručne zopnem relátko na doske ovládania klímy (pod prístrojovkou)zapne sa pompresor a klíma okamžite chladí.Snímač tlaku je OK,vymenil som už aj riadiacu jednotku(pod predným blatníkom) a stale nič.Po zapnutí klímy nespustí ani ventilátor a ani nezopne kompresor.Už neviem čo s tým...
  9. Alpega

    poraďte při výběru autorádia

    Skúsil si odpojiť ten modrý???
  10. Alpega

    poraďte při výběru autorádia

    Aký model máš?Skús zoskenovať návod.Niekde na konci býva schéma zapojenia pozriem na to.U niektorých modelov bol prehodený satály+ (žltý) zo spínaným+ (červený),ale stalo sa mi,že bolo na remontcontrol (modrý) napojené relé.Skús odpojiť modrý kábel či to prestane.Na VW POLO dokonca nešlo vypnúť motor kôli takémuto prepojeniu.
  11. Ja mám toto rádio a nieje žiaden problém.Ak máš originál predprípravo,len zasunieš a fachá. Ale ak nechodí skús odfotiť zapojenie či tam nieje zrada. Previdlo: červený - spínaný +,žltý - stáli+,čierny - kostra,modrý - remont control(ant.zosilovač,alebo zosik výkonový)
  12. Alpega

    špatný příjem FM

    Stretol som sa s takým problémom viackrát a pri 30% bol badný zosilovač zabudovaný v aute.Stačilo ho vyhodiť a rádio chodilo super.
  13. Alpega

    Autoradio s prednym USB vstupom

    Mám ho aj ja a je to super rádio.Hrá dobre aj s originál repro a je dizajnovo vydarené.
  14. Alpega

    poraďte při výběru autorádia

    Páni bez urážky,ale už dávno neplatí,že Blaupunkt je super značka.Pracoval som v autorizovanom servise Blaupunkt a autorádia cca 2-3 roky dozadu sa rádia na náš trh prestali vyrábať v Nemecku,ale robia sa v Azii.Keď takéto rádio otvorí odborník,zaplače nad prevedením.Posledné modely sa v záruke ani neopravovali,menili sa za iné.
  15. Alpega

    Vechny tuning doplnky na 406

    Dám si tam tento,celkom sa mi páči. http://www.fun-tuning.cz/index.php?page=detail&category=8&parent=1&car=Peugeot&model=406&typ=&ID=2597〈=0
×
×
  • Vytvořit...