Chip Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Tak já bych chtěl Taky pro sebe jedno XL to nejhustsi (190) Nick: Chip jméno: Zdenda ID: zbytečný (nechci) a možná ještě jedno pro přítulkyni, ale nevím jestli pojede a jestli ho bude chtít to se ještě ozvu:aut:aut PS: neviděl sem jestli máš nějakej mejl na normální objednávky tak to píšu sem PPS:mmmmmmoooooooooooooccccccccc se TĚŠÍM:super:super:aut:aut Citovat
mmouka Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Nazdarek lidi uz ted se tesim a muzu s urcitosti rict ze urcite dojedu jo a o tricko mam taktez zajem a to jak logo tak nick \" mmouka\" Velikost L a gramaz 190 Citovat
Medvěd Odesláno 11. únor 2006 Odesláno 11. únor 2006 Tak mě napadá, co o cenu trika (řádově 200 -300 Kč) zvednout výběr zálohy a triko prostě udělat jako potvrzení účasti (kdo bude chtít menší, tak si v přihlášce zdůrazní velikost, zbytek XXL a budeme krojovaní všici - při těch směšných cenách weekendu, kterými nás Dodo častuje od začátku threadu mě určitě ty 300,- nijak nezrujnujou) ALE JE TO JENOM NÁVRH MEDVĚDůV, VEDENÍ S TÍM PROSÍM NESPOJOVAT, NEB O TOM NIC NEVÍ [upravil dne 11-2-06 Medvěd] Citovat
voštík Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: AKCZ Akci nech na nas 306kach GTi-6kach a nami podobnym To by v tom byl cert aby se nebylo na co divat Téčko tady na mě pomrkává, že by jelo taky Heh, asi ji dopřeju malé provětrání ventilků a lopatiček :mrk Původně zaslal: Vvitty to abych ji predtim aspon trosku oplachnul od snehu a bahna... Co louže o cestě? Nebudou stačit? BTW: Bysme mohli udělat ňákou zpažskou a pocestovní kolonku, co? [upravil dne 14/2/2006 voštík] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 14. únor 2006 Autor Odesláno 14. únor 2006 Původně zaslal: voštík Původně zaslal: AKCZ Akci nech na nas 306kach GTi-6kach a nami podobnym To by v tom byl cert aby se nebylo na co divat Téčko tady na mě pomrkává, že by jelo taky Heh, asi ji dopřeju malé provětrání ventilků a lopatiček :mrk Původně zaslal: Vvitty to abych ji predtim aspon trosku oplachnul od snehu a bahna... Co louže o cestě? Nebudou stačit? BTW: Bysme mohli udělat ňákou zpažskou a pocestovní kolonku, co? Moc rádi tě tady uvítáme.A jinak je to super nápad s tou \"kolonkou\". Kdo pojede první, tak a? má jeho spolujezdec nabitej mobil (kredit i šalinu ) a? může volat až budete bloudit . Lidičky, móóóóóóóóóóóóóc se na Vás tady budeme těšíííííííít. Už a? to je a já budu mít snad klidnější spaní . Citovat
Fx Odesláno 14. únor 2006 Odesláno 14. únor 2006 Zájem o triko by byl, ale nešlo by napřed zjistit, od jakého jsou výrobce, popřípadě jak jsou velká? Zajiš?oval jsem něco podobného pro BMW E30 KLUB a velikosti trik xFer, ktery jsem pro to pouzil, byly o dost vetsi nez normalne (napriklad jedne clence bylo XS velke:o) EDIT: A protoze vim, jaka to je pakarna, tak doporucuju vyvesit finalni cenu a chtit penize predem plus udelat objednavaci formular, kde by se vse potrebny zaskrtlo a vypsalo (evidovat to tady pres forum je na prd a moc casove narocny). Vyvarujes se tak slibotechen, ktery triko stopro chteji, kdyz se objednava, ale pak pri placeni uz ani moc ne - a co pak s trikem s jeho nickem. Ja osobne ti penize predem poslu klidne, nevidim jedinej duvod, proc ti neverit. Trika ode me dopadly takhle... [upravil dne 14.2.06 Fx] [upravil dne 14.2.06 Fx] Citovat
chechet Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 seriozne premyslim, ze bych se zucastnil sveho prvniho srazu od r. 2003 co jsem clenem. nedokazu planovat tak daleko, ale chut by rozhodne byla [upravil dne 15/2/06 chechet] Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 15. únor 2006 Autor Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: chechet seriozne premyslim, ze bych se zucastnil sveho prveho srazu od r. 2003 co jsem clenem. nedokazu planovat tak daleko, ale chut by rozhodne byla Dojeď. Myslím si, že by to nemuselo být špatný. Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 15. únor 2006 Autor Odesláno 15. únor 2006 Původně zaslal: Fx Zájem o triko by byl, ale nešlo by napřed zjistit, od jakého jsou výrobce, popřípadě jak jsou velká? Zajiš?oval jsem něco podobného pro BMW E30 KLUB a velikosti trik xFer, ktery jsem pro to pouzil, byly o dost vetsi nez normalne (napriklad jedne clence bylo XS velke:o) EDIT: A protoze vim, jaka to je pakarna, tak doporucuju vyvesit finalni cenu a chtit penize predem plus udelat objednavaci formular, kde by se vse potrebny zaskrtlo a vypsalo (evidovat to tady pres forum je na prd a moc casove narocny). Vyvarujes se tak slibotechen, ktery triko stopro chteji, kdyz se objednava, ale pak pri placeni uz ani moc ne - a co pak s trikem s jeho nickem. Ja osobne ti penize predem poslu klidne, nevidim jedinej duvod, proc ti neverit. Trika ode me dopadly takhle... Máš ve všem pravdu . Bude to na hlavní straně co nejdřív. Domluvil jsem si na dnešek schůzku s chlápkem, co nám to bude dělat a dnes večer bude na fóru výsledek této domluvy . A rozhodně se nemusíte bát, že by to bylo udělaný z materiálu na jedno vyprání . Vím, že první sraz v Moravským krasu (kterej bych taky chtěl pojmout do budoucna taky tak trošku jako tradici stejně jak Šebetov) je jen jeden a proto bych chtěl ty \"dresy\" z kvalitnějšího materiálu aby jse si jich mohli užívat celej rok na dalších aktivitách P-C . Příští rok nechám pro zájemce natisknout další. Citovat
Fx Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Tak až bude nějakej finální návrh, jak to má vypadat, dej ho k formuláři:) Rád se přidám. Na sraz do Krasu se chystám, i když člověk nikdy dopředu nemůže vědět, co bude, tohle už mám napsaný v kalendáři a snad se zadaří a dorazím ve více lidech. Já bral trika xFer (http://www.xfer.cz/sortiment.asp - konkrétně T190 a Véčko 190, dělaly se i mikiny)... Předpokládám, že potisk se bude realizovat termotransferem, ale podle množství trik by bylo možná dobrý zkusit logo sítotiskem a jenom nick termotransferem... Podělím se i o další zkušenost - mikiny xFer v tmavších barvách mají problém s průsvitem barvy, pokud se na ně dělá termotransfer bílé fólie... S triky ten problém nebyl. A ještě jedna věc, která by možná stála za úvahu - pokud plánuješ výrobu trik i do budoucna, je dobrý udělat loga do zásoby. Zažehlení jednoho pak stojí cca 12 korun (aspoň tady v Praze), takže třeba já bych uvítal možnost koupit si k triku - to bych chtěl určitě - třeba i jenom to logo, a pak bych si zařídil jeho zažehlení na to, na co chci (mikina nebo kšiltovka, fantazii se meze nekladou)... Nepotištěné triko xFer 190 stojí v bílé barvě 69 korun, barevné 77,40 s DPH... Bavím se o tom, protože s touhle značkou mám zkušenosti a ty trika nejsou špatný. Navíc pokud by se tu rozjela debata o jejich velikosti, mám doma od těch BMW trik ještě nějaký zbytky, vzorník barev a katalog, takže můžu na Džbáně demonstrovat a tím ti usnadnit práci... Citovat
Netopýrka Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 :mrk:mrk...ty jo, Fx bude mit na Dzbane modni prehlidku, suprrrrr...a JENOM V TRICKU? :o:o.....:aut:aut Citovat
Fx Odesláno 15. únor 2006 Odesláno 15. únor 2006 Netopýrka: Jasně. Budu ho nosit odteď a nebudu se mejt a ani na noc se nebudu převlíkat, a? to má to správný kouzlo:roker Volal mi Dodo a bavili jsme se o tom, nakonec má jinýho dodavatele než xFer, nabídka vypadá VELMI zajímavě, víc prozrazovat nebudu, nechám to na Dodovi:P Citovat
Vvitty Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 2Vostik: tak na srazy se z Prahy jezdiva v kolone bezne, ne? ale musime jet jako posledni, aby si zase nekteri nestezovali, ze jsem jim ujel na prvni rovince pri predjizdeni Avie (zdravim, chipe ) Citovat
Chip Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 :D jojo Vitty ja radsi dojedu vcas na odjezd a zaradim se nekam na zacatek a ne abych zas musel na ocase litat min 150Km/h. a jsem pro abyste se zaradili na konec a zahrali sva micka, tecka, gticka a pod...:papa:papa Citovat
Vvitty Odesláno 16. únor 2006 Odesláno 16. únor 2006 150? tak rychle jsem cestou tam nejel snad ani chvilku... nahodou, jel jsem docela na pohodu, 100-110 km/h, ve mestech 50-60... rychleji tak max. jednou za cas na 20-30 vterin pri predjizdeni, abych vam udelal trosku mista kam se zaradit Citovat
Bohouš Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Pokud mě do toho něco nepředpokládaného, neřešitelného nevleze tak určitě dorazím a se mnou pravděpodobně i brácha a přítelkyně + pejsek. Tričko bych bral, ale počkám si na formulář na hlavní stráně a uvidíme Citovat
Bohouš Odesláno 17. únor 2006 Odesláno 17. únor 2006 Pokud mě do toho něco nepředpokládaného, neřešitelného nevleze tak určitě dorazím a se mnou pravděpodobně i brácha a přítelkyně + pejsek. Tričko bych bral, ale počkám si na formulář na hlavní stráně a uvidíme Citovat
voštík Odesláno 19. únor 2006 Odesláno 19. únor 2006 Nj, domluveno. Tenhle srazík bych si nerad nechal ujít, takže vyrážíme z Prahy kolem 16.00 nejpozději :-) Sraz na D1 Benzina s Mekáčem :-P Citovat
rimmer Odesláno 20. únor 2006 Odesláno 20. únor 2006 Tak jsem si rekl, ze by to mozna stalo za to, kdyz uz to bude takove MEGA Nemam to tak daleko, takze bych mel par otazek. Prolistovaval jsem ty miliony prispevku zde, mozna by stalo za to sepsat dulezite veci nekam ... po tom mnozstvi prispevku co jsem procetl si uz ani nepamatuju co tam vsecko bylo Vzal bych sebou mou drahou a taky naseho fintila http://rimmer.hlucin.net/foto/arny/2005.10/P1010096.JPG na co se chci hlavne zeptat, napr. ty chatky atd. je po kolika lidech/postelich, jestli muze spat pes v chatce, nebo musi venku atp. Je to mimo civilizaci ? Je to oplocene (pes rad zdrha, resp. smejdi a smejdi az najednou nevi kde je ) ) [upravil dne 20/2/06 rimmer] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.