Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Francouzské vozy jsou nejspolehlivější

Recommended Posts

Odesláno

Já tedy se služebním neměl problém, ani s VW ani s BMW, ale když poslouchám peripetie kolegů, tak to jsou story. Jenže vždycky to je o tom, jak se o to kdo stará, jak se k auto chová, jak jezdí. U služebáku je to děs, nastartujou, studený auto, plyn na podlahu na každý křižovatce, když zastavím, hned vypnu motor, nezájem že dochladit... Pak nechá banální poruchu dojít do nouzáku, těžko pak cokoliv říkat. A slýchám to běžně. I se služebními auty jsem se staral, pokud jsem měj divný pocit, nechal jsem projet dia, občas poslouchal debilní kecy typu "vyhozený prachy za servis..." (nikdy ale ne od správce autoparku), ale vždy jsem konkrétně popsal "problém", buď se to našlo nebo ne, nicméně nakonec jsem vždy měl prakticky nejnižší náklady na servis, přesto, že jsem nechával měnit i věci, které nebyly v předpisu (typicky vzduchové filtry, olej v převodovce, zkracoval jsem interval výměny oleje).

Takže třeba je to tím, že se o francouzský auta normálně staráme, nejezdíme jak prasata s fleety z bolky. I když si nedělám iluzi o kvalitě čehokoliv dnešního.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...