Guest Skaman85 Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Ahoj všem. Začal mi rachotit výfuk tak sem si řekl že jej opravím o víkendu. Jenže asi těma vibracema se nějak vyvlíkl z toho prostředního silentbloku a za katalyzátorem se to urvalo úplně. Takže řev a výkon nula. Po zkonstatování situace, kdy jsme loni opravovaly podobný stav urvání na zadním tlumiči a v jakém stavu je zbytek potrubí, bych koupil nový díl s katalyzátorem a střední díl výfuku. Jednal sem s místním prodejcem dílů a ten se koukal a střední tlumič do 1000, ale ten katalyzátor za 5000. Nějakej tam našel za 2000 ale ten je už nedostupný. A 5000 nemám. Koukal sem na místní příspěvky staršího data a kolegové řeší že jde úplně vyhodit a narvat tam jen trubku. Což by mi dost pomohlo. Nějaké zkušenosti s tímto postupem? Nebo alternativní univerzál katalyzátor? Díky za info Peugot 306 Break 1.4 97 VIN: VF37EKFXT32134004 Citovat
brixtr Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Tak pokud tam dáš čistou trubku tak ti to bude řvát taky s tím počítej.. Je to o dost levnější varianta to souhlasím ale pokud tě čeká v nejbližší době technická tak to ani nemusíš zkoušet tam jet. Citovat
MJSytic Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Bouchnul bych tam nějaký UNI Starline za 1500,- a nazdar brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Asi tak nějak... Furt lepší než hola roura to je pak kolikrát horší jak traktor Citovat
MilanF1 Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Taky bych dal uni kat, ale pozor na velikost, aby stačil. Peugeot chce větší katy ... @Roman Bazi může vyprávět. I já měl problém a malým uni katem na 106GTi pri emisních. Citovat
Roman Bazi Odesláno 8. červen 2018 Odesláno 8. červen 2018 Ano Milane , mohl bych vyprávět. Na můj dvoulitr univerzální katalizátor pro dvoulitrové motory nestačil a neprošel jsem emisemi. Mechanik mi dal univerzální katalizátor na 2.4 a vše je v pořádku. Takže pro Peugeot dát katalizátor na vyšší obsah. JJ ohodnotil 1 Citovat
Guest Skaman85 Odesláno 10. červen 2018 Odesláno 10. červen 2018 Oki, zkusim se domluvit a sehnat nejakej uni. Diky za radu a pak napisu jak jsme dopadli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.