Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Výfukové potrubí

Recommended Posts

Guest Skaman85
Odesláno

Ahoj všem. Začal mi rachotit výfuk tak sem si řekl že jej opravím o víkendu. Jenže asi těma vibracema se nějak vyvlíkl z toho prostředního silentbloku a za katalyzátorem se to urvalo úplně. Takže řev a výkon nula. Po zkonstatování situace, kdy jsme loni opravovaly podobný stav urvání na zadním tlumiči a v jakém stavu je zbytek potrubí, bych koupil nový díl s katalyzátorem a střední díl výfuku. Jednal sem s místním prodejcem dílů a ten se koukal a střední tlumič do 1000, ale ten katalyzátor za 5000. Nějakej tam našel za 2000 ale ten je už nedostupný. A 5000 nemám. Koukal sem na místní příspěvky staršího data a kolegové řeší že jde úplně vyhodit a narvat tam jen trubku. Což by mi dost pomohlo. Nějaké zkušenosti s tímto postupem? Nebo alternativní univerzál katalyzátor? Díky za info

Peugot 306 Break 1.4 97 VIN: VF37EKFXT32134004 

Odesláno

Tak pokud tam dáš čistou trubku tak ti to bude řvát taky s tím počítej.. Je to o dost levnější varianta to souhlasím ale pokud tě čeká v nejbližší době technická tak to ani nemusíš zkoušet tam jet.

Odesláno

Taky bych dal uni kat, ale pozor na velikost, aby stačil. Peugeot chce větší katy ... @Roman Bazi může vyprávět.  I já měl problém a malým uni katem na 106GTi  pri emisních. 

Odesláno

Ano Milane :papa, mohl bych vyprávět. Na můj dvoulitr univerzální katalizátor pro dvoulitrové motory nestačil a neprošel jsem emisemi. Mechanik mi dal univerzální katalizátor na 2.4 a vše je v pořádku. Takže pro Peugeot dát katalizátor na vyšší obsah.

Odesláno

Oki, zkusim se domluvit a sehnat nejakej uni. Diky za radu a pak napisu jak jsme dopadli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...