Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, chcem sa opýtať neviete kde by som zohnal tento mikrospínač? Na internete som ho nenašiel a v Peugeote ho nemajú že sa nedá nebjednať a na vrakoviskach som ešte nebol lebo som nemal čas alebo nemáte ho niekto náhodou? Za odpoveď ďakujem. 

received_1712900028785991.jpeg

Odesláno

Je to 206. Mohl bys uvést, kde na autě se spínač vyskytuje.

Mmch, podle fotky to vypadá, že je to celkem běžný mikrospínač, s ochrannou krabičkou na kontaktech. Koukni na nabídku gme, ges, sos.

Odesláno (upraveno)

Je to v kufri na pravej strane a ide to pod rameno veka kufru a chýbajú tomu 2 kolíčky z tejto strany ako je odfotené

Upraveno uživatelem MTTGSLN
Odesláno

Len neviem akým to nahradiť lebo taký malý som nikde nenašiel a tie kolíčky neviem či v nich niečo nemalo byť nejaká kovová tyčka lebo keď som to vybral z dierok tak boli iba plastové a duté 

Odesláno

mas TRI moznosti:

- koupit v autopotrebach "tekutej kov, s prebytkem ho napatlat k tem ulomenym mistum, nechat zpolymerovat a potom pilnik, vrtacku a trochu trpelivosti

- vydobejt z toho rozpadlyho elementu jem mikrospinac a z kousku plachu naohybat novy dil tak aby mikrospinac zasahoval do mista kde ma fungovat

- z toho co pises je nepravdepodobne ze by byl v haji vlastni mikrospinac. Kdyby nahodou ano, potom v GE Electronic Ti jich nabidnou radu a pri

Odesláno

Ja som práve dnes zistil keď som to rozobral že mi treba aj na ľavú stranu takže radšej kúpim oba nové káble ako na fotke ako s tým niečo robiť ale ďakujem za radu

Odesláno

Chcem skúsiť vrakoviská zajtra obehať a dúfam že to zohnam a szrecha pôjde lebo teraz mi nejde poriadne zacvaknúť veko kufru a má cca 3 mm vôľu možno viac

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...