Autoškolič Dodo Odesláno 3. únor 2006 Odesláno 3. únor 2006 A já furt přemýšlím, jakej si koupím. A tady vystavují takový \"dělo\". Zesílím jističe, udělám silnou klimatizaci, probourám zeď, aby měl kde stát a pařím nový NFS, ne? Volant tam už je, ne? [upravil dne 3/2/06 Autoškolič Dodo] Citovat
Marda106 Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo A já furt přemýšlím, jakej si koupím. A tady vystavují takový \"dělo\". Zesílím jističe, udělám silnou klimatizaci, probourám zeď, aby měl kde stát a pařím nový NFS, ne? Volant tam už je, ne? [upravil dne 3/2/06 Autoškolič Dodo] No ja bych to spis videl ze tohle by bylo lepsi na simulatory lodi protoze to spis vypada jako nejaky to kormydlo na volant je to velky to spis volant z nakladaku Citovat
z3rg Odesláno 5. únor 2006 Odesláno 5. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 No ja bych to spis videl ze tohle by bylo lepsi na simulatory lodi protoze to spis vypada jako nejaky to kormydlo na volant je to velky to spis volant z nakladaku Kapitan Nemo ml. ? PS: kormidlo, neni vyjmenovany slovo Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Snad jediná věc,kerá je podobná dnešní počítačové je ta klávesnice:D:D:D:D Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Snad jediná věc,kerá je podobná dnešní počítačové je ta klávesnice:D:D:D:D To není klávesnice k počítači, ale psací stroj.:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: chuck11 Snad jediná věc,kerá je podobná dnešní počítačové je ta klávesnice:D:D:D:D To není klávesnice k počítači, ale psací stroj.:D:D Tak to je v pr...eli a já myslel,že to na čem je to položené je jehličková tiskárna:o:o:o:o Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: chuck11 Snad jediná věc,kerá je podobná dnešní počítačové je ta klávesnice:D:D:D:D To není klávesnice k počítači, ale psací stroj.:D:D Tak to je v pr...eli a já myslel,že to na čem je to položené je jehličková tiskárna:o:o:o:o To je tak velký, že se tam vleze písař. Ale má moderní propisku, víš?:D:D Citovat
chuck11 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: chuck11 Snad jediná věc,kerá je podobná dnešní počítačové je ta klávesnice:D:D:D:D To není klávesnice k počítači, ale psací stroj.:D:D Tak to je v pr...eli a já myslel,že to na čem je to položené je jehličková tiskárna:o:o:o:o To je tak velký, že se tam vleze písař. Ale má moderní propisku, víš?:D:D Káždopádně:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o Citovat
Marda106 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: z3rg Původně zaslal: Marda106 No ja bych to spis videl ze tohle by bylo lepsi na simulatory lodi protoze to spis vypada jako nejaky to kormydlo na volant je to velky to spis volant z nakladaku Kapitan Nemo ml. ? PS: kormidlo, neni vyjmenovany slovo Neres kormidlo nebo kormydlo hlavne ze se lod pohybuje:D:D Jinak kapitan nemo ml. ba ne ale takovy simulator odicek by nebyl spatnej Citovat
Autoškolič Dodo Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: z3rg Původně zaslal: Marda106 No ja bych to spis videl ze tohle by bylo lepsi na simulatory lodi protoze to spis vypada jako nejaky to kormydlo na volant je to velky to spis volant z nakladaku Kapitan Nemo ml. ? PS: kormidlo, neni vyjmenovany slovo Neres kormidlo nebo kormydlo hlavne ze se lod pohybuje:D:D Jinak kapitan nemo ml. ba ne ale takovy simulator odicek by nebyl spatnej Doufám, že to \"odiček\" nebylo něco na Oddieho. Citovat
Emiš Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 ftipny to je ale je to fake. Uz jsem to nekde videl v diskuzi pod tim psali ze se jedna o cast kormidelny ruske jaderne ponorky + naky dalsi veci dodelany k tomu Citovat
Marda106 Odesláno 6. únor 2006 Odesláno 6. únor 2006 Původně zaslal: Autoškolič Dodo Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: z3rg Původně zaslal: Marda106 No ja bych to spis videl ze tohle by bylo lepsi na simulatory lodi protoze to spis vypada jako nejaky to kormydlo na volant je to velky to spis volant z nakladaku Kapitan Nemo ml. ? PS: kormidlo, neni vyjmenovany slovo Neres kormidlo nebo kormydlo hlavne ze se lod pohybuje:D:D Jinak kapitan nemo ml. ba ne ale takovy simulator odicek by nebyl spatnej Doufám, že to \"odiček\" nebylo něco na Oddieho. Toz sem se preklepl melo tam byt lodicek ale nejak mi asi vynechavaji prsty... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.