Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čaute,

akurát som sa vrátil zo servisu. Dával som meniť zadné brzdové kotúče, dostičky a brzdovú kvapalinu. Problém je v tom, že brzda je veľmi makká a nohu musím dávať veľmi nízko. Auto bolo v servise relatívne dlho od 1.5 do 10.5. Mali tam nejaký problém a menila sa aj brzdová hadička. Aj ta brdzová dostička sa mi nezdá. Nie je tak nejako krivo. Je to ok?

Dík.

20180510_182543.jpg

Upraveno uživatelem Igor010
Odesláno (upraveno)

Telefonoval som s mechanikom vraj treba pobrzdit a ma to casom ztuhnut. Dohodol som, ze auto pojde spat nejde ani rucna brzda. Pozeral som sa na brzdovu kvapalinu, ktora je v nadobke az nad sytko.

Odesláno (upraveno)

k tomu můžu jen dodat, že ten mechanik je asi debil :myslim

pedál brzdy nemůže být měkký, musí jít po nastartování motoru lehce, ale brzdit už nahoře, časem se to samo určitě neodvzdušní:bojim--jinak po výměně kotoučů a desek to chvíli trvá, než si brzdy sednou, to je pravda, ale pedál musí být v každém případě tvrdý (kapalina je nestlačitelná)

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno (upraveno)

Mám rovnaký názor. Auto tam už viackrát dávať nebudem.

PS: este jedna vec na ktorú som zabudol. Pozeral som sa do nádobky brzdovej kvapaliny a nádobka je tak plná, že kvapalina je až nad sytkom ktore zabranuje vniknutiu necistot do obehu. Cize nad max.

Odesláno

kapalina by měla být v nádobce nejvíce po MAX., protože i brzd. kapalina má svoji tepelnou roztažnost, takže ji vysaj třeba injekční stříkačkou :myslim, ale v zásadě to nevadí ničemu, když je jí trochu nad MAX.

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Čaute,

takže len tak pre zaujímavosť. (prestala mi chladiť klíma), tak som auto odviezol do iného servisu nech sa mi pozrú aj na tie brzdy. Robota na brzdách bola odfláknutá. Na doštičkách chýbali pliešky, strmene neboli vyčistené, brzdová kvapalina nebola vymenená, doštičky nedoliehali ako mali, ručná brzda nefungovala. Takže som celkom s nefunkčnou klímou a brzdami pekne "zarobil". V klíme som musel vymeniť celý chladič a urobil sa servis klímy.    

Odesláno

Co neubrzdis neukecas:fnuk!

Mechanik kterej pusti za vrata zakaznikovi auto se zavzdusnenejma brzdama zaslouzi v lepsim pripade povesit za kule do pruvanu, Jinak COI a zakaz prace v servisu. Vzdyt jde ne  o jeho ale Tvuj zivot!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...