Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jo to by souhlasilo.. hlavně jsem si všiml že když pršelo bylo na tom jakoby jemný povrch bahna který klouzal neskutečným stylem.

Odpoledne se tam chystám tak nafotím

Odesláno

zazil jsem i neepoxidove natery. Zkus do toho rejpnout, zda to pujde lehce, ci hure :), tvrdsi byva epoxid.

Odesláno

To jsou zbytky neceho. Loupe se to? To vyzkousej. Protoze ta pryskyrice ti ten podklad muze utrhnout.

Odesláno

Sterka s vlaknem i tak potrebuje penetraci..... Staci po odklofani na to dat pryskyricnou penetraci. Jednak to uzavre, za druhe zpevni. Sterka je zbytecna. Vis co? Hodime rec na sraze :). TTam si myslim, ze na to neco vymyslime :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak už jsme komplet nastěhování tak to jdu pomaličku řešit... Jen mě napadla ještě umělá tráva... Má někdo zkušenosti? 

Např. Tady co jsem koukal tak by to vyšlo docela i dobře jen aby to nebyli ve finále vyhozené peníze 

Odesláno

Brácha píše:

Citovat

"Čau, jo, my jsme s ní byli moc spokojení. Jen jsem to kupoval přímo z Juty, ne levnou z OBI a podobných krámů. Dnes už je asi výběr daleko větší, tenkrát toho tolik nebylo a chtěli jsme hustou a pevnou…" 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...