Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ahoj kluci plánuju koupit 406 1,8 16 v a tak bych potřeboval pár rad a celkový názor na tohle auto. jaká je jeho spotřeba, spolehlivost a cena náhradních dílů atd... poradí někdo? moc dík

když tak na llaop@centrum.cz

Odesláno
Původně zaslal: komisar

Původně zaslal: llaop

ahoj kluci plánuju koupit 406 1,8 16 v a tak bych potřeboval pár rad a celkový názor na tohle auto. jaká je jeho spotřeba, spolehlivost a cena náhradních dílů atd... poradí někdo? moc dík

když tak na llaop@centrum.cz

pokud si projedeš servis 406 a budeš i koukat na ostatní témata tak se dovíš,jen to chce hledat.

Souhlasím. Musíš se sám podívat. :D:myslim:D

Odesláno

Počítej s tím, že ta 1.8 je na to auto slabá. Ale pokud nezávodíš, je to v pohodě...

Jinak každé nové auto má svá pro a proti, své klady i zápory. Rozhodnout se musíš sám. Jestli chceš vědět, co s ním mám já za problémy, tak zavolej nebo pošli e-mail. Je toho hodně, ale i tak jsem v podstatě spokojený :D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Počítej s tím, že ta 1.8 je na to auto slabá. Ale pokud nezávodíš, je to v pohodě...

Jinak každé nové auto má svá pro a proti, své klady i zápory. Rozhodnout se musíš sám. Jestli chceš vědět, co s ním mám já za problémy, tak zavolej nebo pošli e-mail. Je toho hodně, ale i tak jsem v podstatě spokojený :D

Stim bych tak nesouhlasil mam jednu 406 1,8 16v a zas tak slabá neni pokud ji drziš ve vyších otačkach tak nad 4000 což je hranice max krouticiho momentu tka je motor živej až až což je typicke pro všechny motory s vice ventilovou technikou bez variabilního časování vačky !!! ja sem sni jel lechce pres 200 brano podle tachometru

Odesláno

mijirku: Zalezi, s cim porovnavas :) Treba mne to jede uplne stejne jako BMW E36 kabriu 318i M43, ktery by melo mit o pet koni vic...

Odesláno

no kdyz jsem to kdysi projizdel, tak se mi zdalo ze moje 18 let stara audina jela lip (stejnej vykon), teprve s 306-kou to trochu dokaze zahybat:D

ale kazdymu staci neco jinyho:super

Odesláno
Stim bych tak nesouhlasil mam jednu 406 1,8 16v a zas tak slabá neni pokud ji drziš ve vyších otačkach tak nad 4000 což je hranice max krouticiho momentu tka je motor živej až až což je typicke pro všechny motory s vice ventilovou technikou bez variabilního časování vačky !!! ja sem sni jel lechce pres 200 brano podle tachometru

:D Jasně, pokud držíš otáčky nad 4000, tak ani nepoznáš, že ten motor nemá sílu - ale běda, jak se s tím máš rozjet do kopce! :papa

Odesláno
Původně zaslal: Kurt

:D Jasně, pokud držíš otáčky nad 4000, tak ani nepoznáš, že ten motor nemá sílu - ale běda, jak se s tím máš rozjet do kopce! :papa

Tak to podřadím a pěkně to vohulím :D:D:D:D:D:D

Odesláno

Musíš si v první řadě uvědomit na co a jak s tím autemn chceš jezdit.Pokud chceš machřit a pořádně si zajezdit tak musíš koupit 3.0i V6 Hlavně nekupuj LPG s přímým vstřikováním plynu kde čerpadlo na dávkování LPG je v plynové nádrži.Ale to je pouze můj názor.Já bych si koupil 406 jedině v naftě.A taky ji mám.Už třetí.

Odesláno

Je to vše věc názoru - já osobně bych chtěl určitě 406 v naftě - najezdim 30t km ročně a to se pak na penězích promítne. A co se 1,8 v benzinu týče - někdo říká, že je to na takhle těžký auto slabotina, ale mně by to stačilo... Ikdyž jak jsem psal, preferuju naftu 2,2HDI Hmmmmm?;) Ale jsou svině diesly francouzský hlučný... :-(

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Je to vše věc názoru - já osobně bych chtěl určitě 406 v naftě - najezdim 30t km ročně a to se pak na penězích promítne. A co se 1,8 v benzinu týče - někdo říká, že je to na takhle těžký auto slabotina, ale mně by to stačilo... Ikdyž jak jsem psal, preferuju naftu 2,2HDI Hmmmmm?;) Ale jsou svině diesly francouzský hlučný... :-(

HLUČNÝ??????

Známého 406 2,0Hdi je určitě tiší jak bráchův pasat v dieselu

a mi se taky nezdá ,že je hlučný, to teďka v zimně možná chrochtá o něco víc a to je u dieslů normální:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Kdo jezdí hodně, tak se určitě vyplatí diesel, to je jasná věc. Ale ještě k té 1.8 16v, měl ji právě Dodo, párkrát jsem s tím jela a byla jsem moc spokojená. Myslím, že to jede dobře, T16 to sice není, ale mě osobně by to vyhovovalo. Připadalo mi, že to jede lépe, než moje 306 s 2.0 TD.

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Fx

chuck: A když není kam podřadit, tak zpátečku a vohulíš, viď:D:D:D

Jo když to nejede dopředu tak ten kopec vycouvám:P:D:D:D:D:D:D

....a když už by to nestačilo, tak dáš ( se mi sakra ta Vectorova hláška líbí ) \"vole vejfuk, vole spojler \" a zas je \" vole ňákej ten vole klokan \" navíc:D

Odesláno

Jasný, že diesel musí chrochtat - to je recht rechtoucí, ale jen konstatuju, že frantíci dieslíci chrochtaj víc, než jiný...

Aluška: To se očekávý, že 1,8 16v bude živější, než 2,0D a já to o ní netvrdim, že je líná - ani jsem ji neřídil, takže nevim...

Každopádně já chcu 406 2,2HDI a teď ještě zvažuju, jestli je to dobrá kombinace i s coupe - jestli to neni moc trapny - to ještě musim zvážit... Ovšem ještě tak rok a půl minimálně vydržim s mojí starou...:D:cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...