Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,jeden malý kamínek od protijedoucího auta a přímo v zorném poli.Přestože jsem obrátil a auto dohnal,odpověď zněla:"se dobrovolně nepřipravím o bonus".Píšu to pro ty,co ještě mají čas se rozhodnout pro připojištění předního skla.Nakonec mi to opravili za 500.- - ale pokud bych musel dát asi 5500.- za nové.P806

Odesláno

Právě proto jsem si pojistil skla. Jedna se o všechny skla, přední zadní, boční. Akorát střešní okno se do toho nepočitá. Dal jsem si škodu do 5000 Kč. A platím 592 Kč ročně. Pachatele znám nemusím, ani policajt u toho nemusí být. Akorát teď mi napadlo, že to zadní sklo s vyhříváním bude stát asi víc než 5000 Kč. No ale od kamínku se nerozbije. A jestli to udělá někdo schválně a tak a? se 14 dní nevys...

Odesláno

Jó to jsem si raději připojistil hned.

A za půl roku tu frézovali vozovku a od náklaďáku co odjížděl - bum a přední okno s prasklinou. Mám připojištění na 10.000 Kč a cena výměny do 9.500Kč. :(:myslim:(

Odesláno

kolik vás proboha stojej ty skla? na vrakáči sem koupil jiný za 1000kč a zaplatil sem jen za lepidlo a odmaš?ovadlo. a drží.

teda hlavně by mě zajímalo kolik si účtujou za práci. je to za hoďku hotoví. jen to musíte něčim přitlačit. použel sem gumycug a pod nim polystiren

[upravil dne 29.1.06 kšanda]

Odesláno

Taky mám skla pojištěný (na 10.000) a už jsem i čelní měnil... cena taky skoro 10 litrů, za origo Peugeot s bronzovým nádechem. Zacvakala to pojiš?ovna

Takže Zbrojnoši, zauvažoval bych o zvýšení sazby, protože pochybuju, že čelní sklo na 406 bude levnější než na 405...

Odesláno
Původně zaslal: kšanda

kolik vás proboha stojej ty skla? na vrakáči sem koupil jiný za 1000kč a zaplatil sem jen za lepidlo a odmaš?ovadlo. a drží.

Je to na P406 a je tónované (dle ostatních) se zabarveným horním okrajem a práce (vytažení starého prasklého okna, dočištění, a nalepení nového okna a nasezení těsnění a pod).

[upravil dne 29/1/06 Pinďa]

Odesláno
Původně zaslal: Gotrek

Taky mám skla pojištěný (na 10.000) a už jsem i čelní měnil... cena taky skoro 10 litrů, za origo Peugeot s bronzovým nádechem. Zacvakala to pojiš?ovna

Takže Zbrojnoši, zauvažoval bych o zvýšení sazby, protože pochybuju, že čelní sklo na 406 bude levnější než na 405...

Hele, než jsem pojistku sjednal, tak jsem zjiš?oval cenu předního skla. A u nás v Hradci Králové to z prací stojí tak, že jsem si řekl, že 3000 je málo a 5000 Kč stačí. A to se mi ještě ptal jestli mám okno tónovací. Ono to nevypadá, ale tónovací mám. dozelena. A jestli je originál nebo replika, to mi nevadí. Auto je už deset let starý. :papa

Odesláno

Ahoj.Mě cenu i s lepidlem (lepidlo 1700,guma 500) a prací vypočítal pán v opravně skel (kvůli reklamě nepíši kde,ale na meil sdělím) 5 500.- čistá ruka.Řekl,ale,že jinde si naúčtují více - no musím mu věřit.Proto jsem zkusil opravu.

A jak to dělají? Vymyslely to české hlavy - prasklinka se navrtá průměrem jeden mm,přiloží se komůrka a vyčerpá se vzduch,potom se při vyčerpání vstříkne hmota se stejným indexem lomu světla a pomalu se to zavzdušní.Díky vyvákuování se hmota natlačí všude.Potom se vytvrdí ÚV lampou.Musí to být čerstvé a já to ještě proti špíně ještě hned přelepil náplastí z lékárničky.A jelikož vím,kde ta prasklinka byla,najdu tam bod jak hlavička od špendlíku.P806

Odesláno
Původně zaslal: Kubis

Ahoj,jeden malý kamínek od protijedoucího auta a přímo v zorném poli.Přestože jsem obrátil a auto dohnal,odpověď zněla:\"se dobrovolně nepřipravím o bonus\".Píšu to pro ty,co ještě mají čas se rozhodnout pro připojištění předního skla.Nakonec mi to opravili za 500.- - ale pokud bych musel dát asi 5500.- za nové.P806

Tak to kur.. nasere:grr:grr

Odesláno

Já mám povinné i havarijní u takový tý pojiš?ovny, co můžou chodit ředitelé pojištěných firem v pracovní době hrát tenis :aut a zároveň mám připojištěné čelní sklo (+500 Kč/rok). A to se mi teď vyplatilo, protože jsem měl ?uklé přední sklo (asi od prosince, od kamínku od sypače) a minulý týden v pondělí při - 18°C mi prasklo v délce asi 90 cm vodorovně nad přístrojovou deskou. Zavolal jsem do pojiš?ovny, oni mi dali kontakt na smluvní opravnu, přijel jsem, vyplnil plnou moc a odpoledne bylo sklo hotové. Jen tak orientačně jsem se zeptal na cenu a bylo to něco přes 11 tis.Kč (mám tónování a deš?ový senzor). Jo a bonus mi nevzali.

Mimochodem, to že nikdo nechce přijít o bonus nastřádaný za mnoho let slušné jízdy, je pochopitelné. Je to sviňárna, ale chápu to. Na vině je blbě nastavený systém - za to, že je na silnici bordel a že ti odlétne od kola kamínek, přece nemůžeš. A nemusí se to stát zrovna při tvý rychlý jízdě.

[upravil dne 30.1.06 MilaS]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...