Kubis Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Ahoj,jeden malý kamínek od protijedoucího auta a přímo v zorném poli.Přestože jsem obrátil a auto dohnal,odpověď zněla:"se dobrovolně nepřipravím o bonus".Píšu to pro ty,co ještě mají čas se rozhodnout pro připojištění předního skla.Nakonec mi to opravili za 500.- - ale pokud bych musel dát asi 5500.- za nové.P806 Citovat
Rotorhead Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 jak se takové poškození opravuje ?? Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Právě proto jsem si pojistil skla. Jedna se o všechny skla, přední zadní, boční. Akorát střešní okno se do toho nepočitá. Dal jsem si škodu do 5000 Kč. A platím 592 Kč ročně. Pachatele znám nemusím, ani policajt u toho nemusí být. Akorát teď mi napadlo, že to zadní sklo s vyhříváním bude stát asi víc než 5000 Kč. No ale od kamínku se nerozbije. A jestli to udělá někdo schválně a tak a? se 14 dní nevys... Citovat
mk405 Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 jj běžná praxe, jednak mu to nedokážeš a jednak nikdo dnes nedá bonus jen tak, je to prostě špatně nastavené Citovat
Pinďa Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Jó to jsem si raději připojistil hned. A za půl roku tu frézovali vozovku a od náklaďáku co odjížděl - bum a přední okno s prasklinou. Mám připojištění na 10.000 Kč a cena výměny do 9.500Kč. Citovat
kšanda Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 kolik vás proboha stojej ty skla? na vrakáči sem koupil jiný za 1000kč a zaplatil sem jen za lepidlo a odmaš?ovadlo. a drží. teda hlavně by mě zajímalo kolik si účtujou za práci. je to za hoďku hotoví. jen to musíte něčim přitlačit. použel sem gumycug a pod nim polystiren [upravil dne 29.1.06 kšanda] Citovat
Gotrek Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Taky mám skla pojištěný (na 10.000) a už jsem i čelní měnil... cena taky skoro 10 litrů, za origo Peugeot s bronzovým nádechem. Zacvakala to pojiš?ovna Takže Zbrojnoši, zauvažoval bych o zvýšení sazby, protože pochybuju, že čelní sklo na 406 bude levnější než na 405... Citovat
Pinďa Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Původně zaslal: kšanda kolik vás proboha stojej ty skla? na vrakáči sem koupil jiný za 1000kč a zaplatil sem jen za lepidlo a odmaš?ovadlo. a drží. Je to na P406 a je tónované (dle ostatních) se zabarveným horním okrajem a práce (vytažení starého prasklého okna, dočištění, a nalepení nového okna a nasezení těsnění a pod). [upravil dne 29/1/06 Pinďa] Citovat
kšanda Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 jj.no hlavně by mě zajímalo kolik si účtujou za čistou práci typuju to tak na 4000kč.ne? Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Původně zaslal: Gotrek Taky mám skla pojištěný (na 10.000) a už jsem i čelní měnil... cena taky skoro 10 litrů, za origo Peugeot s bronzovým nádechem. Zacvakala to pojiš?ovna Takže Zbrojnoši, zauvažoval bych o zvýšení sazby, protože pochybuju, že čelní sklo na 406 bude levnější než na 405... Hele, než jsem pojistku sjednal, tak jsem zjiš?oval cenu předního skla. A u nás v Hradci Králové to z prací stojí tak, že jsem si řekl, že 3000 je málo a 5000 Kč stačí. A to se mi ještě ptal jestli mám okno tónovací. Ono to nevypadá, ale tónovací mám. dozelena. A jestli je originál nebo replika, to mi nevadí. Auto je už deset let starý. Citovat
Driver Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 Já jsem si nechal sklo připojistit v rámci povinýho ručení u Český pojiš?ovny a bylo mi řečeno že tam není cenový limit. Citovat
Kubis Odesláno 29. leden 2006 Autor Odesláno 29. leden 2006 Ahoj.Mě cenu i s lepidlem (lepidlo 1700,guma 500) a prací vypočítal pán v opravně skel (kvůli reklamě nepíši kde,ale na meil sdělím) 5 500.- čistá ruka.Řekl,ale,že jinde si naúčtují více - no musím mu věřit.Proto jsem zkusil opravu. A jak to dělají? Vymyslely to české hlavy - prasklinka se navrtá průměrem jeden mm,přiloží se komůrka a vyčerpá se vzduch,potom se při vyčerpání vstříkne hmota se stejným indexem lomu světla a pomalu se to zavzdušní.Díky vyvákuování se hmota natlačí všude.Potom se vytvrdí ÚV lampou.Musí to být čerstvé a já to ještě proti špíně ještě hned přelepil náplastí z lékárničky.A jelikož vím,kde ta prasklinka byla,najdu tam bod jak hlavička od špendlíku.P806 Citovat
zbrojnoš Odesláno 29. leden 2006 Odesláno 29. leden 2006 u Generali mají 5 tax podle výše plnění od 3000 do 20000 a platíš ročně od 436 do 3100. 5000 těch 592 Citovat
chuck11 Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Původně zaslal: Kubis Ahoj,jeden malý kamínek od protijedoucího auta a přímo v zorném poli.Přestože jsem obrátil a auto dohnal,odpověď zněla:\"se dobrovolně nepřipravím o bonus\".Píšu to pro ty,co ještě mají čas se rozhodnout pro připojištění předního skla.Nakonec mi to opravili za 500.- - ale pokud bych musel dát asi 5500.- za nové.P806 Tak to kur.. nasere:grr:grr Citovat
Guest MilaS Odesláno 30. leden 2006 Odesláno 30. leden 2006 Já mám povinné i havarijní u takový tý pojiš?ovny, co můžou chodit ředitelé pojištěných firem v pracovní době hrát tenis a zároveň mám připojištěné čelní sklo (+500 Kč/rok). A to se mi teď vyplatilo, protože jsem měl ?uklé přední sklo (asi od prosince, od kamínku od sypače) a minulý týden v pondělí při - 18°C mi prasklo v délce asi 90 cm vodorovně nad přístrojovou deskou. Zavolal jsem do pojiš?ovny, oni mi dali kontakt na smluvní opravnu, přijel jsem, vyplnil plnou moc a odpoledne bylo sklo hotové. Jen tak orientačně jsem se zeptal na cenu a bylo to něco přes 11 tis.Kč (mám tónování a deš?ový senzor). Jo a bonus mi nevzali. Mimochodem, to že nikdo nechce přijít o bonus nastřádaný za mnoho let slušné jízdy, je pochopitelné. Je to sviňárna, ale chápu to. Na vině je blbě nastavený systém - za to, že je na silnici bordel a že ti odlétne od kola kamínek, přece nemůžeš. A nemusí se to stát zrovna při tvý rychlý jízdě. [upravil dne 30.1.06 MilaS] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.