baffy Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 Aháá ,mno nečítam to celé a potom takto Citovat
Stráňa Odesláno 15. leden 2018 Autor Odesláno 15. leden 2018 Ano radio jsem nemenil. BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic. Citovat
Stráňa Odesláno 15. leden 2018 Autor Odesláno 15. leden 2018 Ano radio jsem nemenil. BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic. Citovat
HonzaZ Odesláno 15. leden 2018 Odesláno 15. leden 2018 Pokud nebude v BSI zateklá voda, tak na ní nic nepoznáš. Vypadá to, že se vymazala BSI. Ale u 407 se to nestává. To byla bolest starších 307. Ale i kdyby se vymazala BSI, tak by měl točit aspoň startér. Není náhodou zaseklý startér? Citovat
Stráňa Odesláno 16. leden 2018 Autor Odesláno 16. leden 2018 Zasekly startér nevím, ja mam úplně mrtvo pri otočení kličku. Ja si rikal i ta spinacka jestli neni spatna. Citovat
Schreek Odesláno 16. leden 2018 Odesláno 16. leden 2018 Na to se musí metodou pokus omyl. Ve výsledku to muže být i spínačka, jen jsem ještě neslyšel, že by ve 407 odešla... Ale spínačka by měla jít obejít, autoelektrikář by si s ní hravě poradil, pospojuje pár drátů a bude vědět jestli je v ní problém... Citovat
Stráňa Odesláno 17. leden 2018 Autor Odesláno 17. leden 2018 Ano doufam ze autoelektrikář si s tim poradi, ale auto jde na dilnu az na zacatku unora. Do te doby zkousim rady tady z fora. Citovat
Mizlerek007 Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 Tome to co popisuješ mě říkal borec od kterého mám 407. Byla to jednotka BSI, nechal jí vyměnit a po měsíci prý znovu... vše děláno na záruku v Peugeotu, klekla mu kolem 110tis km. Každopádně se musí nahrát a pozor aby ti to neudělal nějakej jouda, takhle jí odpálil ted bratr na 207 Citovat
Stráňa Odesláno 17. leden 2018 Autor Odesláno 17. leden 2018 Ahoj no shoduje se tady ma tom dost lidí , tak to nesjspise tak bude. Dotaz pro vsechny, jak postupovat pri vymene, sehnat na vrakaci podle vinka a staci vymenit nebo se musi udelat nejaka konfigurace? Mizo a tomu nahrali v peugeotu jenom bsi jednotku nebo u toho musi byt i auto? Citovat
Mizlerek007 Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 Měl tam auto... dávali novou a nahrávali ji. Jiný podrobnosti o tom nemám. Jen to že se mu to posralo znovu a zjistili že je vadna ta nová. Od ty doby nic Citovat
Schreek Odesláno 17. leden 2018 Odesláno 17. leden 2018 Musí to být stejný typ a musí se nakonfigurovat origo diagnostikou... Víc by asi řekl někdo kdo to už dělal, já zatím dělal jen jednotku motoru, což byl teda extra porod, ještě že mám solidního mechanika Citovat
ChouLu Odesláno 18. leden 2018 Odesláno 18. leden 2018 nejideálnější je, pokud jde naklonovat původní... pokud nejde, tak se musí vyměnit a znovu vše napárovat.. klíče, immo, dálka ,vše nastavit atd.. Bsi musí mít stejný kód a pozor né všechny jdou v pohodě klonovat.. občas některé umírají Citovat
Stráňa Odesláno 22. leden 2018 Autor Odesláno 22. leden 2018 Ještě se zeptam da se naklonovat(naparovat) jednotka treba z vrakace, uz pouzita, nebo se musí sehnat uplne nova? Citovat
straki007 Odesláno 22. leden 2018 Odesláno 22. leden 2018 Jde klonovat pouzita. Novou nemusis klonovat kdyz znas kod immo a mas original diagbox. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.