Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano radio jsem nemenil.  BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic.  

Odesláno

Ano radio jsem nemenil.  BSI jednotku chci vyndat ze zvědavosti, pokud tam nebude znatelně neco v haji nic s ni delat nebudu. Nechci to podělat jeste vic.  

Odesláno

Pokud nebude v BSI zateklá voda, tak na ní nic nepoznáš. Vypadá to, že se vymazala BSI. Ale u 407 se to nestává. To byla bolest starších 307. Ale i kdyby se vymazala BSI, tak by měl točit aspoň startér. Není náhodou zaseklý startér?

Odesláno

Na to se musí metodou pokus omyl. Ve výsledku to muže být i spínačka, jen jsem ještě neslyšel, že by ve 407 odešla... Ale spínačka by měla jít obejít, autoelektrikář by si s ní hravě poradil, pospojuje pár drátů a bude vědět jestli je v ní problém... 

Odesláno

Tome to co popisuješ mě říkal borec od kterého mám 407. 

Byla to jednotka BSI, nechal jí vyměnit a po měsíci prý znovu... vše děláno na záruku v Peugeotu, klekla mu kolem 110tis km.

Každopádně se musí nahrát a pozor aby ti to neudělal nějakej jouda, takhle jí odpálil ted bratr na 207

Odesláno

Ahoj no shoduje se tady ma tom dost lidí , tak to nesjspise tak bude. 

Dotaz pro vsechny, jak postupovat pri vymene, sehnat na vrakaci podle vinka a staci vymenit nebo se musi udelat nejaka konfigurace? 

Mizo a tomu nahrali  v peugeotu jenom bsi jednotku nebo u toho musi byt i auto? 

Odesláno

Musí to být stejný typ a musí se nakonfigurovat origo diagnostikou... Víc by asi řekl někdo kdo to už dělal, já zatím dělal jen jednotku motoru, což byl teda extra porod, ještě že mám solidního mechanika :D 

Odesláno

nejideálnější je, pokud jde naklonovat původní... pokud nejde, tak se musí vyměnit a znovu vše napárovat.. klíče, immo, dálka ,vše nastavit atd.. 

Bsi musí mít stejný kód a pozor né všechny jdou v pohodě klonovat.. občas některé umírají ;) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...