Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dnes jsem rozebral dpf a ejhle---byl vykuchanej,mam jinej že ho tam dam,ale zda to neni zbytečný,možna že ma i upraveny softver-to nevim,a je na pul vykuchany i katalyzator,----------------------------lze to dat do puvodniho stavu ? a jak na to ??? poradte prosím ,díky

Odesláno
před 12 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

nelze jelikoz DFP nemas :P
mas tam FAP coz je sice to stejne ale nazyvejme veci pravimy jmeny

Jak víš, že nemá DFP, když nenapsal o jaké auto se jedná:papa

Odesláno

No, ale to neni jen vratit FAP. Taky musis mit funkcni katalyzator (rovnez nevytluceny) a dale taky aditivum v nadrzce a pak jak uz tady kluci psali, musis mit spravnou verzi softwaru. 

Odesláno

..a hlavně nedávat žádnou náhražku za 4-5tisíc...jinak za 10-20tisíc km můžeš měnit znova. Dát Fap on znamená něco kolem 15tis kč....a to musíš mít vše okolo v pořádku..jako třeba čerpadlo aditivace atd.

Odesláno

Přesně jak píše celda, taky jsem si nechal vyměnit FAP, ale furt se nechtěl přes diag přihlásit (nebo tak něco), tak výměna řídící jednotky a nakonec ještě výměna nádržky na adivum, protože nejelo čerpadlo a z nějakéch 16500kč za výměnu FAPu a doplnění aditiva bylo rázem 27000kč a to sem měl ještě diagnostiku zdarma, protože na tu nádržku sem čekal 2 měsíce.

Mám 2,0HDi 100kw RHR

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Mám ten samý problém 307 2,0hdi 79kw - fap i kat vykuchaný. Když vrátím jen kat projdu emisema nebo musím dát i fap a přehrát soft zpět?? A jak poznám že mám soft přehraný?  Díky za rady

Odesláno

Nechápu proč některá prasata (ti co provádí FAPoff) vymlátí v rámci FAPoff i katalyzátor.

Adekvátní trest by bylo nechat jim to pak pěkně šňupat na nějakou dobu, ať vidí jaké je to pošušňáníčko.

K dotazu Slicka - no projdeš jak kde, záleží na poctivosti té které stanice. Nedá se to paušalizovat. Myslím si, že jsou pořád stanice kde projdeš i s tím co teď máš a na druhou stranu někde neprojdes, ani když tam vrátíš vše, protože se třeba nebudou schopni na emisích spojit s ŘJ (může se stát).

Odesláno (upraveno)

A když vrátím pouze kat.? Tak emise bez filtru ofiko taky neudělám?

Upraveno uživatelem Péťa
Necituj předchozí příspěvek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...