Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)
před 18 hodinami, Pepito napsal:

Objednávky zde na fóru přijímám do 2.11.2017 do 8:00 a pak ještě na mobilu (604670272 pouze SMS) do 11:00. Pozdní objednávky už nebudu moct uskutečnit. :papa

@Pepito tak to jsme vsichni s vobjednavkama v haji, :D vsechno po terminu :D

@P607Olda kdybys tu "reklamu" sledoval, tak se dozvis, ze diky folii ve ktere jsou syrecky baleny, tak zraji dale. No a ja je mam nejradsi pred zhnednutim :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

Chjo, až budeš mít žaludeční potíže, tak mysli na reklamu...

Tak jsem si to pustil, ale poslouchat 15 minut nalejvárny nebudu, a reklamy na podprsenky k tomu. Mmch, stream je z března 2015, tedy zrovny, když byly ty potíže. Když pak v létě inspekce objevila plísně, tak vyhlásili, že se s tím nedá nic dělat...

Myslím, že jsem nakoupil i snědl tvarůžků více, než ten borec z reklamy. Když jsme tady měli návštěvu, naše zákazníky, tak jsme je tam vzali (od nás se do Čech odjíždí přes Mohelnici) - pak nám volali, že sotva dojeli domů, stavěli u příkopů... jsme si udělali blbou reklamu.

Tak, třeba vám to vyjde.

Taky bych si tam rád koupil, mám je rád a jezdím okolo několikrát týdně, ale :bojim

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

nebudu polemizovat o kvalite, ja ji neposoudim. Proste bud mi chutnaj a koupim je, nebo nechutnaj a nekoupim. Pokud je po nich nekomu blbe, tak to bude evidentne "statisticka chyba" v tom mnozstvi lidi, ktery si tento produkt kupuji. Vzdyt tyhle sejry zere pulka republiky a evidentne tyto problemy nemaji. To by to mohli zavrit.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...