chuck11 Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Jirkap Já tam mám zase jen na seřízení světel a nic víc A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa Citovat
Dave_k Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Vlas Dobrý díky chlapi. Myslím že to nikdo nevybrakoval, ale je to divný protože auto má vše v el, klimu, ABS, deštovej senzor a takovou základní věc ne. Zas tak mi to nechybí, chtěl sem to vědet kvuli STK, ale jestli to tam není z výroby, tak by neměl bejt problém...... Pokud to nechceš tak to neřeš. Když na STK zjistěj že to tam máš tak kouknou jestli to funguje jak má a nic víc. Dělaj problémy pokud to nefunguje. Já se potom začal shánět až potom co jsem v zimě po tmě musel vylízt z auta jít to sklopit ručně protože mě každý druhý auto problikávalo. Už se mi to nestane. [upravil dne 26/1/06 Dave_k] Citovat
Péťa Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa To maji nove modely (teda alespon ja to tak mam) Citovat
Jirkap Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: chuck11 Původně zaslal: Jirkap Já tam mám zase jen na seřízení světel a nic víc A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa Přesně tak to mám Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Jirkap Přesně tak to mám Jako bych to nepsal o kousek výš :D Citovat
chuck11 Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Peta Původně zaslal: chuck11 A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa To maji nove modely (teda alespon ja to tak mam) To sem nemohl vědět,že má starý model -nikde nemá napsaný rok výroby.Jen sem radil ,kde to ještě je:papa:papa Citovat
Péťa Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 25.1. v 11:15 napsal: \"Auto je dovoz z Francie a r.v.96, je mi divný že to tam není, ale nepřipadá mi že by to tam kdy bylo..... \" Citovat
chuck11 Odesláno 27. leden 2006 Odesláno 27. leden 2006 Původně zaslal: Peta 25.1. v 11:15 napsal: \"Auto je dovoz z Francie a r.v.96, je mi divný že to tam není, ale nepřipadá mi že by to tam kdy bylo..... \" Tak to soráč ten příspěvek sem přehlíd:aut No,ale někdy ti auto poskládají z :bojim5 aut a pomalu zjištuješ co je co a z kterého roku :papa:papa:papa Citovat
PetrM. Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 Já mám 406 11/97 z německa a seřizování světel mám. Ale připadá mi, že 406 svítí málo oproti jiným autům. Citovat
zbrojnoš Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 mám to oboje. klima nemám, deš?ovej senzor taky ne, jen el. okna a střešní okno. Auto z roku 1996, na sklech 1995. Auto dovoz z Německa. Citovat
jvelisek Odesláno 28. leden 2006 Odesláno 28. leden 2006 ja tam mam obe cudlitka, jak na palubovku, tak i na svetla. A dokonce mi to funguje! Moc dobre si vybavuju, ze kazdy dva roky k nam jezdi muj deda s favoritem a vozi si flasticku okeny, vzdycky to tam dolejeme a zas mu to aspon na tu technickou funguje . Za mesic mu to zase nekam odtece, ale to nevadi, znamka jeste 23 mesicu plati a to mu staci. Ja mam 406 1.9TD 1998, kolecka obe. Kolega z prace ma 406 1.8 - ma ale nejakej socialnejsi model 1997, nema vevnitr takovou tu \"drevenou\" vozdobu a taky tam ma dve kolecka, tak nevim, na cem to vlastne zalezi. Ale mel jsem to u obou 405tek, co jsem mel, pravda, byly to GRDcka , ale u 309 si uz fakt nevzpomenu. Tam to snad ani nebylo, tam byly prave jenom ty packy, co se s nima hejbalo pod kapotou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.