Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Máte v 406 seřizování světel z místa řidiče?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vlas

Dobrý díky chlapi.

Myslím že to nikdo nevybrakoval, ale je to divný protože auto má vše v el, klimu, ABS, deštovej senzor a takovou základní věc ne. Zas tak mi to nechybí, chtěl sem to vědet kvuli STK, ale jestli to tam není z výroby, tak by neměl bejt problém......

Pokud to nechceš tak to neřeš. Když na STK zjistěj že to tam máš tak kouknou jestli to funguje jak má a nic víc. Dělaj problémy pokud to nefunguje. ;)

Já se potom začal shánět až potom co jsem v zimě po tmě musel vylízt z auta jít to sklopit ručně protože mě každý druhý auto problikávalo. :myslim Už se mi to nestane. :D:papa

[upravil dne 26/1/06 Dave_k]

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

Původně zaslal: Jirkap

Já tam mám zase jen na seřízení světel a nic víc ;)

A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa

Přesně tak to mám ;)

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: chuck11

A nemáš náhodou tlačítko na stmavování palubky na palubce:papa

To maji nove modely (teda alespon ja to tak mam) :papa

To sem nemohl vědět,že má starý model :bojim-nikde nemá napsaný rok výroby.Jen sem radil ,kde to ještě je:papa:papa

Odesláno
Původně zaslal: Peta

25.1. v 11:15 napsal:

\"Auto je dovoz z Francie a r.v.96, je mi divný že to tam není, ale nepřipadá mi že by to tam kdy bylo..... \"

Tak to soráč ten příspěvek sem přehlíd:aut

No,ale někdy ti auto poskládají z :bojim5 aut a pomalu zjištuješ co je co a z kterého roku :P:papa:papa:papa

Odesláno

ja tam mam obe cudlitka, jak na palubovku, tak i na svetla. A dokonce mi to funguje! Moc dobre si vybavuju, ze kazdy dva roky k nam jezdi muj deda s favoritem a vozi si flasticku okeny, vzdycky to tam dolejeme a zas mu to aspon na tu technickou funguje :aut. Za mesic mu to zase nekam odtece, ale to nevadi, znamka jeste 23 mesicu plati a to mu staci. Ja mam 406 1.9TD 1998, kolecka obe. Kolega z prace ma 406 1.8 - ma ale nejakej socialnejsi model 1997, nema vevnitr takovou tu \"drevenou\" vozdobu a taky tam ma dve kolecka, tak nevim, na cem to vlastne zalezi.:myslim

Ale mel jsem to u obou 405tek, co jsem mel, pravda, byly to GRDcka :cool:, ale u 309 si uz fakt nevzpomenu. Tam to snad ani nebylo, tam byly prave jenom ty packy, co se s nima hejbalo pod kapotou.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...