Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s klimatizací. Již po 5 o letošní zimě mi neseplo nějaké rele pro proudění teplého vzduchu. Zkrátka po nastartování fouká studený vzduch a to přesto, že ujede např. 10 km a voda ukazuje 70. Zajímavé je, že když vypnu motor, vytáhnu klíček a počkám na vypnutí el. obvodu cca 1 min. a po té znovu nastartuji, tak již fouká teplý vzduch. Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám pocit, jako by tam bylo nějaké relé, které po otočení klíčku špatně spíná kontakt nebo něco podobného???

Odesláno

To samo jako ty škodovácké zázraky.

Stačí pokud to začne dělt, motor vypnout a znova nastartovat. Se vypne ŘJ a pak to naskočí všechno správně...

Odesláno

Určitě bych to řešil přes servis PEUGEOT, ale jako první záchranu bych zkusil přidat do chladiče více nemrznoucí směsi. Je možný, že Ti amrzne voda někde v okruhu (stačí jen trochu) a pak nemusí termostat vůbec sepnout, tudíž ti to netopí... Ale nevim, jestli je to u aut s klimou stejný:papa

Odesláno

Takze problem sa tyka v softe a pocitaca klimatizacie cize klimatizeru. Ten sa neda preprogramovat a meni sa celi. Cize tento problem je od vyroby a tak ti klimatoizer vymenia v znackovom servise zadarmo. ja mam za sebou uz par vymen. robota na par minut. Zajdi do servisu a povedz ze od zaciatku ti auto nekuri a ze to chces spravit. Maju sa jednoznacne postavit k vymene.

Odesláno
Původně zaslal: jajin

Mám problém s klimatizací. Již po 5 o letošní zimě mi neseplo nějaké rele pro proudění teplého vzduchu. Zkrátka po nastartování fouká studený vzduch a to přesto, že ujede např. 10 km a voda ukazuje 70. Zajímavé je, že když vypnu motor, vytáhnu klíček a počkám na vypnutí el. obvodu cca 1 min. a po té znovu nastartuji, tak již fouká teplý vzduch. Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám pocit, jako by tam bylo nějaké relé, které po otočení klíčku špatně spíná kontakt nebo něco podobného???

To je ještě snad v záruce ne ? 1.6HDi utáhne i klimu jo ? :D:D:D

Odesláno

Michal: Klimu utáhne i Fábka 1,2 HTP (taková ta sekačka) - sice to pak nejede, ale utáhne ji :-) a jen tak mimochodem 1,6 HDI Xsara Picasso dá normální 1,9 v naftě naprdel... :-(

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Michal: Klimu utáhne i Fábka 1,2 HTP (taková ta sekačka) - sice to pak nejede, ale utáhne ji :-) a jen tak mimochodem 1,6 HDI Xsara Picasso dá normální 1,9 v naftě naprdel... :-(

Jo ta 1.6 HDI má 80kW, ale v nízkejch otáčkách je to strašně mrtvý. Mě stačí rozhjebat můj Break po Praze od semtamfóru k semtamfóru. Pak se člověk nemůže divit 8,7 litru spotřebě, že ? :bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...