jajin Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Mám problém s klimatizací. Již po 5 o letošní zimě mi neseplo nějaké rele pro proudění teplého vzduchu. Zkrátka po nastartování fouká studený vzduch a to přesto, že ujede např. 10 km a voda ukazuje 70. Zajímavé je, že když vypnu motor, vytáhnu klíček a počkám na vypnutí el. obvodu cca 1 min. a po té znovu nastartuji, tak již fouká teplý vzduch. Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám pocit, jako by tam bylo nějaké relé, které po otočení klíčku špatně spíná kontakt nebo něco podobného??? Citovat
Ferry Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 no vzhledem k tomu ze tu moc majitelu 407cek srovna neni, asi nejlepsi bude zajet do servisu Peugeot Citovat
Ladis Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 To samo jako ty škodovácké zázraky. Stačí pokud to začne dělt, motor vypnout a znova nastartovat. Se vypne ŘJ a pak to naskočí všechno správně... Citovat
Neon Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Určitě bych to řešil přes servis PEUGEOT, ale jako první záchranu bych zkusil přidat do chladiče více nemrznoucí směsi. Je možný, že Ti amrzne voda někde v okruhu (stačí jen trochu) a pak nemusí termostat vůbec sepnout, tudíž ti to netopí... Ale nevim, jestli je to u aut s klimou stejný Citovat
Neon Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Hlavně to budeš mít asi ještě v garančce, ne? Tak to bych to neřešil vůbec a mazal bych do PEUGEOTu Citovat
Milhaus65 Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Když to udělá podívej se jestli není zamáčklý=zaskočený knoflík na ovládání hlasitosti a vyp.radia. Je s tím problem a BSI to nemá ráda. Citovat
TITANa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Takze problem sa tyka v softe a pocitaca klimatizacie cize klimatizeru. Ten sa neda preprogramovat a meni sa celi. Cize tento problem je od vyroby a tak ti klimatoizer vymenia v znackovom servise zadarmo. ja mam za sebou uz par vymen. robota na par minut. Zajdi do servisu a povedz ze od zaciatku ti auto nekuri a ze to chces spravit. Maju sa jednoznacne postavit k vymene. Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: jajin Mám problém s klimatizací. Již po 5 o letošní zimě mi neseplo nějaké rele pro proudění teplého vzduchu. Zkrátka po nastartování fouká studený vzduch a to přesto, že ujede např. 10 km a voda ukazuje 70. Zajímavé je, že když vypnu motor, vytáhnu klíček a počkám na vypnutí el. obvodu cca 1 min. a po té znovu nastartuji, tak již fouká teplý vzduch. Nemáte s tím někdo podobné zkušenosti? Mám pocit, jako by tam bylo nějaké relé, které po otočení klíčku špatně spíná kontakt nebo něco podobného??? To je ještě snad v záruce ne ? 1.6HDi utáhne i klimu jo ? :D:D Citovat
TITANa Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 michal mas naozaj duchaplne rady. ako som vravel ist do servisu a vymenia ti klimatizer. Citovat
-=Michal=- Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Původně zaslal: TITANa michal mas naozaj duchaplne rady. ako som vravel ist do servisu a vymenia ti klimatizer. :D někdy to holt úplně nevyjde podle představ :D Citovat
Neon Odesláno 25. leden 2006 Odesláno 25. leden 2006 Michal: Klimu utáhne i Fábka 1,2 HTP (taková ta sekačka) - sice to pak nejede, ale utáhne ji :-) a jen tak mimochodem 1,6 HDI Xsara Picasso dá normální 1,9 v naftě naprdel... :-( Citovat
-=Michal=- Odesláno 26. leden 2006 Odesláno 26. leden 2006 Původně zaslal: Neon Michal: Klimu utáhne i Fábka 1,2 HTP (taková ta sekačka) - sice to pak nejede, ale utáhne ji :-) a jen tak mimochodem 1,6 HDI Xsara Picasso dá normální 1,9 v naftě naprdel... :-( Jo ta 1.6 HDI má 80kW, ale v nízkejch otáčkách je to strašně mrtvý. Mě stačí rozhjebat můj Break po Praze od semtamfóru k semtamfóru. Pak se člověk nemůže divit 8,7 litru spotřebě, že ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.