Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nefunkční stahovací střecha Peugeot 307CC

Recommended Posts

Odesláno

ahoj,nevíte kde by mohl byt problém?najednou nejde stahnout střecha na 307 CC .Má střecha nějakou pojistku?auto mám pouze týden ,vše normálně fachalo a najednout ani tuk...díky

Odesláno

diag by mela rict, minimalne uvidis, zda jsou vsechny koncove spinace OK, pokud by napr. kufr nehlasil, ze je zavreny, tak strecha nepojede.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý den, měl bych dotaz snad jsem tu správně. Koupil jsem 307 CC a není to tak uplně bez problémů auto, i když jsou to snad jen drobnosti prozatím. První věc je že Střecha sice funguje ale nefungují vůbec zadní okna, ty jsou za každou cenu nahoře! Být to jedno ok ale obě. Pojistky atd jsem prošel, napadlo mi ještě relé pulzního otevírání těch oken ale nevím kde je. Každopádně při sundavání střechy nebo nandavání mají být okna dole a to mě ne, myslím že by to ani nemělo jít při oknech nahoře ale funguje to. Věděl by někdo na co se podívat?

Jestli jsem blbě ve foru tak se omlouvám jsem nováček

Odesláno

Zase tak blbej nejsem ale děkuji. Asi to jednoduše nepůjde, rozhážu celí ten zadek, kouknu na okna i repro vzadu když to bude dole, někdo to tu už dělal jsem koukal. Nebo budu mít prostě jen kupé zatím :). Stejně ja na tom více práce, tak střecha možná počká, protože bez těch zadních oken to je na nic a mám obavu že se to střeše nemusí líbit když jsou ty okna nahoře.

Odesláno

NN nejdou zadní okna jsou prostě komplet mrtvá at dělám cokoliv, jen svítí jeden z ovladačů, ten za řidičem ani to. Nechtělo se mi to celé rozebírat našel jsem na to video návod a když jsem to viděl nechtělo se mi do toho , tak jsem doufal že tu někdo třeba náhodou bude mít nápad nebo zkušenost co s tím. Třeba relé nebo konektor atd. Podle toho co je na autě vidět se v tom někdo předemnou vrtal a to dost neodborně, je to trochu polámané a dokonce se odchlipuje zadní opěrka ten bok jak to někdo rval. Je to trochu bité na levém boku přímo pod tím oknem tak to asi někdo opravoval ...... trámem a kladivem podle toho jak to vypadá :( a možná s tím něco udělal ale proč by nejezdilo to okno na druhé straně? a o to mi šlo, tam i svítí ten ovladač ale nic stejná mrtvola. A na diagnostiku narovinu nemám peníze, určitě ne jen tak na pokus a kvůli oknům, navíc v lednu :)

• O 7 let později...
Odesláno

Dobrý den. Mám 307cc, nemůžu najít závadu otevírání střechy. Bude to jeden ze senzorů ale nevím který. Otevře se mi kufr, ale nezvednou už se mi ani ty lopatky a střecha zůstane zavřená. Jako by nedokončil první cyklus otevírání. Nevíte kam sáhnout nebo kde hledat chybu? Dekuji

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Ahoj, nemáte někdo kontakt na člověka co rozumí střechám na 307cc, mám stejný problém jako Label5lebaL. Nejlépe okolí Českých Budějovic, ale budu vděčný za jakýkoliv tip. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...