Bonnini Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 Zdravím, mám problém se svou 106 s motorem 1.1 40kw HDY, do pravé zatáčky začne auto cukat, podle mě se odleva zřejmě nádrž(protože je čerpadlo úplně na straně oddělené od plováku) dělá to teda jen pod půlkou nádrže, nikde jsem o tom nic nenašel, ale zas je mi to divný že by to bylo konstrukci, neřešil to uz někdo? Děkuji za odpovědi. Citovat
jirka307 Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 (upraveno) 1.1hdy a natankoval jsi naftu nebo omylem benzín Upraveno 6. listopad 2017 uživatelem jirka307 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 1.1 40kw je benzin, Hdi ani omylem, jinak se ten motor značí HDY (TU1M) Pokud je to karburator s jednobodem muže to dělat palivové čerpadlo, neudrží hladinu v kaburatoru, připadně je jen přicpaný přívod paliva, ucpané sitko atd. Citovat
TomasARN Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 (upraveno) jirka, HDY je kod motora, nie je to HDI ako diesel EDIT: Radek ma predbehol, kym som pisal komentar Upraveno 6. listopad 2017 uživatelem TomasARN Citovat
jirka307 Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 (upraveno) On má ale hdy ok sorry nevěděl jsem Radku ty jsi upravoval svoji odpověď Upraveno 6. listopad 2017 uživatelem jirka307 Citovat
MJSytic Odesláno 6. listopad 2017 Odesláno 6. listopad 2017 Tohle dělala 106, když jsem tam tenkrát dal neorigo čerpadlo. Stačilo ho pustit trochu níž a bylo to OK. Pokud tam máš ještě původní, zkontroluj, jestli není přicpaný. Býval tam zespodu "pytlík", ve kterém byla pružina, která časem zrezivěla a ty kousky koroze se dostaly na sítko u nasávání čerpadla. Nějakou inspiraci na kontrolu nejdeš zde: jirka307 ohodnotil 1 Citovat
Bonnini Odesláno 7. listopad 2017 Autor Odesláno 7. listopad 2017 Dneska to čerpadlo vyndam a podívám se, podle predchoziho majitele je menene asi rok, i podle svorek se v tom nekdo hrabal, to cerpadlo saje jen spodem nebo se i zaleva zpateckou? Citovat
Bonnini Odesláno 7. listopad 2017 Autor Odesláno 7. listopad 2017 (upraveno) Tak jsem se do toho podival, myslel jsem ze je nádrz uplne duta a ono je na spodku nějaka mista, ale čerpadlo uz je měněne ale za Starline, nemel jsem moc času na testovani, ale bylo tam asi 8-10cm benzínu od dna a cerpadlo se uplne opiralo o tu misku, vyhodil jsem na zkousku ten pytlík, ale stejne kdyz dam na rovine plnej rejd doprava, tak zacne cukat, a slyším jak jde nepravidelne benzin ze zpátečky, takze zkusim sehnat jiny. Upraveno 7. listopad 2017 uživatelem Bonnini Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 7. listopad 2017 Odesláno 7. listopad 2017 palivove cerpadlo je reseno cerpadlem v mezinadobe - ktera ja plenna jek prepadem tak pres pytlik z nadrze 8-10 cm paliva je docela dost an to aby cerpadlo jelo v pohode - spis bych videl rpoblem ve zpetnem ventylku na cerpadle kdyz cely nesmysl vyndaz z nadrze melo by v nem zustat palivo - pokud vytece je zpetna klapka v prdeli Citovat
Hafity Odesláno 7. listopad 2017 Odesláno 7. listopad 2017 Čéče, tak ta moja 106 robí to samé.... zatím jsem to neřešil, páč dokaváď sa to sune, tak se vítězná sestava nemění.... Citovat
Bonnini Odesláno 7. listopad 2017 Autor Odesláno 7. listopad 2017 (upraveno) Tak to sem si nevsiml, ale moc z toho neteklo, me to dost stve po vyjezdu z kruhace mi to div nechcipne nez to se srovnam. Upraveno 7. listopad 2017 uživatelem Bonnini Citovat
MJSytic Odesláno 14. listopad 2017 Odesláno 14. listopad 2017 V tom mém tématu je i odkaz na nové čerpadlo. Je to už typ, který se shoduje s originálem od Boshe, takže pasuje přesně do toho origo "rámečku". Vyjde na 600,- to není moc Myslím, že tohle už se bude chovat, jako originál, který se uměl s tím kolísáním hladiny vyrovnat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.