Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

upřímně já v radiu hands free mám a stejně to žádná sláva není.. spíš bych uvažoval rovnou nad parrotem nebo podobně

Odesláno

Tohle řeším ted taky, a bud koupím redukci za cca 2500,- a dam tam svoje Alpine - CDE-178BT, nebo což bych radši dam origo radio s bluetooth handsfree, ale bojim se pravě té kvality a nebudu mit možnost USB vstupu. Pak je tu ještě možnost tohoto, ale cena hrozná - https://www.ahifi.cz/dension-gateway-pro-bt-hf-sada-usb-ipod-adapter-citroen-peugeot.html

Odesláno

No jit by to mělo, co jsem ted narychlo koukal, jenom by to chtělo nějakou zkušenost, jak je to s kvalitou telefonování atd a jestli USB bere normálně složky, a ne jen 6 složek po 99 skladbách bez názvů.

Akorát třeba u mně by asi bylo nutný měnit i display, mam display C rok 2007 a tam prý není podpora BT, až po roce 2008

Odesláno

V menu rádia je nabídka Telefon,tak jsem povolil přes Dia a na display se objevil symbol přeškrtlého tel.  Teď mám půjčený BT modul ( bohužel bez mikrofonu ) tak příští výkend vyzkouším aspoň zpárování . :o

Odesláno (upraveno)

Tlačítko MENU a vyskočí mi to tam, první zprava a pak jsou další možnosti jako konfigurace displaye,palub.počítač a radio 

Upraveno uživatelem pajas502
Odesláno

Na RD45 musí byť aj najnovší typ displaya, ideálne kúpiť celú sadu. Má to už podporu aj streamovania hudby cez bluetooth (čo vraj starý bluetooth modul nemal) a má to aj USB port zo zadnej strany.

Ebay RD45

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...