brixtr Odesláno 16. únor 2021 Autor Odesláno 16. únor 2021 před 20 minutami, Hafity napsal: No my jo.... Předpokládám, že i @brixtr má tohle pod palcem.... Myslel jsem to spíš všeobecně.... V poslední době málokdo dokáže (bez takového fóra, jako tu máme ) objektivně posoudit technické otázky.... já to tu celé čtu proto jsem nahoře psal že máme výběr teda ještě se k tomu připojila kia ale o té toho moc zatím nevím. jinak jsem si samozřejmě pozjišťoval plusy a mínusy motorizací a různým možných problémů mamka je klasický uživat, sedne a jede víc jí nezajímá, ten zbytek je stejně potom na mě Hafity ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. únor 2021 Odesláno 16. únor 2021 před 12 hodinami, brixtr napsal: tak se to zúžilo na dvě auta. Peugeot 3008 2.0hdi a hyundai ix20 1.4 nebo 1.6 teď už je jen na matce které si vybere až se v tom projede díky všem za postřehy uplne skoro podobna auta peugeot za ty prachy bude desetilety s 200 tisici na budikach , pred servisem za min 50 hyundai tak osmilety kolem kila na budikach , v benzinu bude servis max do podvozku a brzd max zadni dil vyfucku. hledej ale radsi 1,6 ty jedna ctyrky v tomto obdobi nebyly uplne ok spis bych se priklanel k te ix20 , tam ti muzu pomoct ad dily ,servis .... ekvivalentem ix20 je i kia venga , motorove je to stejne . jen servis a oem dily neumela. brixtr ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 16. únor 2021 Autor Odesláno 16. únor 2021 @Péťa ještě není udělaná závěť, takže Dacia neee Pe.Tr a RichVa ohodnotil 2 Citovat
PaKr Odesláno 16. únor 2021 Odesláno 16. únor 2021 před 57 minutami, brixtr napsal: ten zbytek je stejně potom na mě tak pak není co řešit musíš přesvědčit na peugeota před 49 minutami, brixtr napsal: @Péťa ještě není udělaná závěť, takže Dacia neee něco proti?? se ptám jako někdo, kdo má k dispozici (ale ne ve vlastnictví) Logan MCV první generace Citovat
Péťa Odesláno 16. únor 2021 Odesláno 16. únor 2021 @PaKr To nic @brixtr totiž dobře ví, že rozpočet na novou Dacii nestačí a starší se nedá sehnat, protože kdo ji má, ten se ji nechce vzdát. Vždyť lepší auto nesežene Citovat
PaKr Odesláno 16. únor 2021 Odesláno 16. únor 2021 @Péťa tak nevím jak současné auta, ale tahle konkrétní má asi 285 tis a prakticky jediný servis je výměna oleje, ale je pravda, že komfort nehledat, ale to, co majitel potřebuje to plní, ale sám říká, že i ty staré 406, (které mu občas půjčím) jsou komfortnější Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.