Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mám dotaz. Nevíte někdo co znamenají ta další čísla dílů co jsou uvedena pod hlavním číslem? Příklad. viz. screenshot předních brzd. kotoučů. 4249 17 je objednávací číslo na sadu předních kotoučů. Pak tam jsou ale čísla 4249J6, což je podle mě jen jeden kotouč (nechápu kdo by měnil jen jeden...), ale potom tam je 16 064 014 80 a 16 188 627 80. Co to je? to jsou nějaké levnější díly pro vozy starší 3 roky nebo co to znamená? Podl serviceboxu se jedná také asi jen o jeden kotouč a cena je víc jak poloviční.

Ještě dotaz, ten zadní kotouč to nebude sada co?

Díky.

predni.jpg

zadni.jpg

Odesláno

424917 je starý číslo. to už nejde objednat. novy číslo je RP ... v tomto případě je nahrada 4249J6.
424917 se dodávalo jako sada dvou kotouču.
4249J6 se dodává po jednom.
stary číslo 16 064 014 80 je nahrazeno novým 16 188 627 80 je to něco jako druhovýroba od peugeotu.
za objednacím číslem je malej sloupec kde se udavá počet potřebných kusu. u 424966 je potřeba 2 ks.
takže tak nějak ve zkratce ;)

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj panove,

nechci zakladat nove tema, tak pisu tady.

Mohli byste mi prosim poslat screen ze serviceboxu s OEM cislem spojkoveho lanka na 306 S16/gti-6 2l 120kw VIN: VF37CRFSW33104527?

Vcera se mi propadl spojkovy pedal a odeslo lanko a kdyz jsem si dneska nachystal v motorovem prostoru vsechno pro vymenu, tak jsem uvnitr zjistil, ze to lanko co mi dali v obchode ma bilou plastovou koncovku a to co mam v aute ma na konci dratu jen obyc ocelovy konec, takze mi dali spatne. Ale kdyz hledam na webu lanka podle typu auta, tak mi to nabidne nekolik ruznych typu a nevim co je teda spravne.. 😥

Diky moc za pomoc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...