Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čistě teoreticky ,pasovali by na peu 106 kola z c.BX 5Jx14 ET 25 s pneu 175/70R14 příp s pneu 185/65R14,popř plecháče z Xantie se stejnými rozměry pneu? Nechce se mi zkusmo zkoušet pže je nemám doma ale mám je uloženy u kamaráda 40 km daleko v paneláku na to nemám místo, a zde jsem odpo na svůj dotaz nenalezl.Jen zda-li by to šlo ,navíc  tuším,že pro motor (1,1-40kW) by to asi bylo moc.

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Ten rozměr je na motor 1,1 moc. Nehledě na to, že 185/65R14 je oproti originalu se snad víc jak 10cm obvodem pneu. Takže ti to vůbec nepotáhne. Je to v přirovnání jako by ses rozjížděl na dvojku a na pětku ti to už vubec nepotahne. Navíc ta šířka pneumatiky už kladevelkej odpor, Takže z toho uděláš rozežranou potvoru, co nejede. Mám 1,4 55 kw sport a dal jsem letní 185/50R14. Na zimu mám 175/55R14 a na těch zimních je cítit, že to jede lehčeji. 106 jsou na to nějak hodně citlivý.

Upraveno uživatelem Autoškolič Dodo
Odesláno

I s velkým. Měl jsem Passata 2,8 147 kW a koupil jsem ho s letníma kolama o rozněru 245/40R18 a maximálka byla o 25 km nižší než na zimních předpisových. Vypadalo to nádherně, v zatáčkách mnohem lepší než na předpisových, ale tím tgo haslo. Nad 130 km/h bylo poznat, že něco ten výkon "žere", nehledě, že tn motor si bral skoro o 2 litry víc.

Odesláno (upraveno)

Dodo díkes za odpo právě jak  píšeš jsem tak nějak tušil,ale jako nouzovku jsem to chtěl použít ,ale už je to OK.

Beru toto jako uzavřené!!

zapomněl jsem dopsat,mladej si sehnal pneu BF-Goodrich Winter G  výroba UK  ,najeté jen 1000km  v předepsaném rozměru (165/70R13) 350kč/ks

tyto jsem měl na xantii ve větším rozměru (175/70R14) a byl jsem spokojen.

Upraveno uživatelem dýzl

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...