longstarr Odesláno 27. srpen 2017 Odesláno 27. srpen 2017 Ahoj. Resim problem s vibracemi auta na P405. Dela to hlavne v levotocive zatacce pri akceleraci a pak pri rychlosti cca 120 a vyse. Procital jsem fora a temer vsude podobne problemy konci vnitrnim kloubem poloosy. Mel bych na vas par otazek. Vydrzi poloosa jeste cca 20k km? Pristi rok konci technicka a pujde do kremikoveho nebe :-D Da se nekde sehnat vnitrni kloub jako nahradni dil? Ja to nikde nenasel a celou poloosu se mi menit nechce, protoze tam jsou nove homokinetaky. Diky za rady:-) Citovat
Hafity Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Jestli vydrží? Křišťálovou kouli tu asi nikdo nemá.... Záleží, jak tomu dáváš za uši a jak už je to načatý.... Neběhá to nasucho? Kup nějakou vazelínu ve sprayi s hadičkou a namrskej jí pod manžetu. Mnoho (samo ne všechny) poloos se ztišilo, i když třeba ne úplně. Vše záleží na tom v jakém to je stavu.... A od kdy končí v křemíkovém nebi vehikly Citovat
longstarr Odesláno 28. srpen 2017 Autor Odesláno 28. srpen 2017 Jojo. S homokinetakem jsem prave najezdil 50 tisic a cvakal porad stejne. Tak jsem myslel, jestli nema nekdo zkusenost, ze by s tema vibracema jezdil treba 20 tisic beze zmeny. Vazelinu jsem tam daval, kdyz jsem je mel dole a menil homokinetaky. Poznam, ktera je to poloosa, kdyz to dela do leve zatacky? No, o benzinovem nebi jsem neslysel, tak jsem pouizl kremikove. I kdyz palubni pocitac nemam Citovat
Hafity Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Těžko říct čemu ty vibrace "pomůžou".... Omezit jízdní stavy, při kterých to dělá a doufat.... Možná i nějaká ta modlitba by nebyla marná.... Citovat
oddie Odesláno 28. srpen 2017 Odesláno 28. srpen 2017 Pokud nechceš rešit výměnu kloubu a máš to jen na chvilku, dá se tam naprasit 5-8mm podložka, která posune celou poloosu a tím i záběrové kameny mimo vydřená místa. Záměrně říkám naprasit, není to košer, ale dá se to použít. Citovat
longstarr Odesláno 29. srpen 2017 Autor Odesláno 29. srpen 2017 Ja bych ten kloub vymenil, ale nenasel jsem nikde novy kloub na P405. Tedy vnitrni. A z vrakace to muze byt jeste horsi. A da se tedy poznat ktera strana to je? Citovat
oddie Odesláno 29. srpen 2017 Odesláno 29. srpen 2017 Dá, když ho rozebereš. Což už je jednodušší pod něj strčit tu podložku a zkusit projet. Citovat
longstarr Odesláno 31. srpen 2017 Autor Odesláno 31. srpen 2017 Jen se chci ujistit, tu podlozku nacpat mezi homokinetak a naboj? Aby se posunula dovnitr? Citovat
ferinko2 Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 Alebo vymeniť kĺby navzájom....pravý s ľavým...dočasne pomôže. Citovat
oddie Odesláno 31. srpen 2017 Odesláno 31. srpen 2017 před 24 minutami, longstarr napsal: Jen se chci ujistit, tu podlozku nacpat mezi homokinetak a naboj? Aby se posunula dovnitr? Ano. před 14 minutami, ferinko2 napsal: Alebo vymeniť kĺby navzájom....pravý s ľavým...dočasne pomôže. No to ani omylem, vydřená je ta vnější část tripoidního kloubu, která je jaksi pro každou stranu jiná a nezáměnná. Citovat
longstarr Odesláno 1. září 2017 Autor Odesláno 1. září 2017 A kdyz se nakonec rozhodnu to rozdelat, tak v tom hrnku nebo jak to nazvat, ucitim po prejeti prstu vydrene misto? Nebo jak po rozdelani poznam, ze je kloub ko nebo ok? Nejak nevim, co v tom kloubu hledat. Asi bych zkusil vrakac a starsi poloosu. Kdyz uz to bude vykuchane, tak bych sehnal nejakou starsi a repasoval. Citovat
Hafity Odesláno 1. září 2017 Odesláno 1. září 2017 A jak bys tu starší repasoval? Tyč z vnějším kloubem vyndáš a bývá to tam jednoznačně vymleté, prstem rozlišitelné.... Citovat
longstarr Odesláno 2. září 2017 Autor Odesláno 2. září 2017 Prave jsem myslel, ze kdybych kopil starsi, ktera ma ten kloub jeste relativne v pohode, tak bych ho nahodil na tu svoji poloosu. A na ten rok uz by to vydrzelo. Nic asi to zkusim rozebrat jak bude volny vikend a uvidim. Dam vedet, jestli to bylo ono. Citovat
Hafity Odesláno 2. září 2017 Odesláno 2. září 2017 Ony ty vnitřní klouby mohou být každý jiný, podle výrobce poloosy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.