Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi, potřeboval bych zapsat kola 205x45 r16 do TP papírově můžu mít jen r15.. co musím proto udělat? Typický list nemám koupil jsem kola použité a je to na auto Peugeot 206 1.6 16v 2001

Odesláno

Napsat žádost na zastoupení Peugeot ČR a oni pošlou vyjádření zda tam můžou být, ale nejsem si jistý zda to vůbec na toto auto půjde. Jinak ten rozměr co jsi uvedl je rozměr pneu. Kola mají jiný rozměr např. 6Jx16 ET25.

Odesláno (upraveno)

Buďto to zkusit u koncesionáře nebo poslat žádost s uvedením VIN kódu, rozměru kol a popřípadě rozměru pneu  na zastoupení peugeot ČR. Nebo požádat aby Ti dle tvého VIN kódu vypsali alternativy kol a pneu na tvoje auto.

Je to sice jiný model, ale to nevadí. 

Upraveno uživatelem Laďa
Odesláno

Tak koukej pořádně co tam mají napsáno tučně a žlutě zvýrazněné : Typový list JE MOŽNÉ KOUPIT POUZE K SADĚ ALU KOL (kde je v sekci homologace uvedeno: Typový list: ANO). Samostatně nelze koupit.

Typový list jde zakoupit např.na:  elektrony.cz  musí mít ale ty tvoje disky pro dané auto :super

Odesláno
před 30 minutami, chuck11 napsal:

Tak koukej pořádně co tam mají napsáno tučně a žlutě zvýrazněné : Typový list JE MOŽNÉ KOUPIT POUZE K SADĚ ALU KOL (kde je v sekci homologace uvedeno: Typový list: ANO). Samostatně nelze koupit.

Typový list jde zakoupit např.na:  elektrony.cz  musí mít ale ty tvoje disky pro dané auto :super

A ty jsi četl toto? 

V případě potřeby typového listu, na kola nezakoupená v našem obchodě, kontaktujte nás přes kontaktní formulář. 
Kontaktujte nás pouze v případě, že máte kola značky uvedené níže, na jiná kola nelze typový list vystavit.

Aktuálně vystavujeme typové listy na tyto značky ALU kol:
BORBET, CMS, OXXO, PLATIN, PROLINE (PLW), WHEELWORLD, ALUTEC, ATS, BROCK/RC DESIGN, RIAL - již brzy značka DBV

Odesláno
před 48 minutami, Havlicek.Lukas napsal:

myslis ze typovy list prodaji jen na kola ktere u nich koupil ??
a co kdyz si to poresi neofiko ?

Píšou tam že pokuď máš kola nezakoupené u nich tak je máš kontaktovat ale musíš mít jen ty značky co tam mají vypsané já mám například ATS.

Odesláno

Tak napsali mi že už to nedělají takže čekám ještě co mi odepíše Peugeot a pokuď taky nic tak jediná možnost je koupit typový list za 2000 Kč na jiné kola s stejnými rozměry ale je potřeba mít známého na technické takže kdo nemá známého má smůlu počkám jak se to bude vyvíjet a napíšu další info.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...