Přejít na obsah

demolista

Uživatel
  • Počet příspěvků

    55
  • Registrace

O uživateli demolista

  • Datum narození 10.10.1997

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 206
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Olomouc
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

demolista's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat jestli můžu použít olej do P206 1.6 16V 80kW 2001 olej Castrol 10W-60. Co jsem četl tak olej se používá do závodních aut takže mohlo by to motoru nějak uškodit ? Celkem dost autu dávám zabrat.
  2. demolista

    Osvětlení masky

    Tak technická problém není, policajti to neuvidí protože to bude schované, pokusím se tedy to nějak udělat už jsem si promítl jak by to mělo být vzpomněl jsem si že jak jsem si dělal hudbu v autě tak jsem si tam dodělával vypínač a je to skoro stejné. Děkuji všem za rady.
  3. demolista

    Osvětlení masky

    Takže jestli to chápu správně - zapojím na USB a LED + zapojím na led pak to dám na + na vypínači a z - vypínače k LED?
  4. demolista

    Osvětlení masky

    Moc jsem nepochopil to propojení když spojím LED s USB kabelem tak kam dám vypínač ?
  5. demolista

    Osvětlení masky

    Díky, ještě jsem přemýšlel mám v autě takovou krabičku která je zapojená do zapalovače, jak by se dalo udělat připojení LED na USB a aby se vypínal vypínačem?
  6. demolista

    Osvětlení masky

    Mám P206 1.6 16V 2001 s elektrikou pracovat neumím proto se ptám jak to napojit abych věděl jinak práce jako pájení atd to mi problém nedělá.
  7. Ahoj lidi, chtěl bych si udělat LED osvětlení masky, problém je v tom že nevím jak to zapojit proto jsem píšu mám takovou představu že bych si dal do interiéru tlačítko ON/OFF a tímhle bych to zapínal a vypínal. Jde o to jak to zapojit chtěl bych to přímo na baterii ale nevím jak postupovat propojením drátu na baterii, ledky a vypínač. Omlouvám se ale jsem tady už jak doma
  8. demolista

    Osvětlení budíků P206

    Tak dopadlo to tak než jsem si představoval, je na internetu někde návod jak se to dá udělat z led ? A co přesně koupit a jak to udělat? Představoval bych si to tak že ručičky by mohli být modré a pozadí bílé nebo též modré ostatní kontrolky motoru atd bych nechal tak.
  9. demolista

    Osvětlení budíků P206

    Dal jsem tam normální žárovky a vyzkoušel jsem i modré LED žárovky na ručičky, kdybych dal bílé led žárovky i na podsvícení otáček a rychlosti bude to opravdu bílé ? Nebo ten číselný podklad je barevný .
  10. demolista

    Osvětlení budíků P206

    Dobře děkuji ti za radu pokusím se dnes to nějak zrealizovat
  11. Koná se to 2.12.2017 u Olympie Velký Týnec na parkovišti v 20:00, osobně taky nemám auto na tuningu jen mám laďák, ledky, hudbu, trošku udělaný motor ale jdu se podívat a sjet gumy
  12. demolista

    Osvětlení budíků P206

    Chtěl bych tam modré světla je tu nějaký návod jak to udělat? Jinak všiml jsem si že tam je i dioda otevřených dveří ale žárovka tam není dá se to nějak dodělat?
  13. 2.12 se koná tuning sraz všech značek aut dojďte i vy ! https://www.facebook.com/events/1949089205308190??ti=ia
  14. Zdravím lidi, chci si udělat osvětlení budíku na tachometru odchází mi pravá strana takže když jedu víc jak 50 km/h tak to večer nevidím, viděl jsem někde na internetu že se dají koupit led světla a přepájet místo těch starých... kde bych mohl takové koupit? Nejlépe kdybych to mohl sehnat někde dnes v Olomouci jako je OBI atd děkuji všem moc za rady!
  15. demolista

    Co to je?

    Díky nevěděl jsem to
×
×
  • Vytvořit...